Honda MSX 125 Grom

    Honda MSX 125 Grom

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Ενοποιώντας τις δύο διαφορετικές ονομασίες που το μοντέλο είχε ανάλογα με την αγορά στην οποία διατίθετο, το MSX 125 Grom έρχεται με ανανεωμένη σχεδίαση, καινούργιο κινητήρα και 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και κλέβει καρδιές. 

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Η μικρών διαστάσεων μοτοσυκλέτα της Honda μας συστήνεται ξανά έχοντας κρατήσει και τις δύο ονομασίες που το μοντέλο είχε ανάλογα με την αγορά στην οποία διατίθετο. Το MSX 125 Grom είναι αρκετά ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα και ξεκινώντας από την εμφάνιση έχουμε νέο LED προβολέα, καθώς και επανασχεδιασμένη σέλα και υποπλαίσιο. Παράλληλα, τα πλαστικά καλύμματα στα διάφορα σημεία του μοντέλου είναι τύπου ταχείας αφαιρέσεως, για εύκολες επεμβάσεις και τροποποιήσεις στο γούστο του αναβάτη. Το πιρούνι και οι δαγκάνες των φρένων, είναι βαμμένες σε χρυσό χρώμα.

    Καινούργιος είναι και ο κινητήρας για το MSX 125 Grom, ο οποίος αποδίδει πλέον 9,8 ίππους και παραμένει αερόψυκτος με οριζόντιο κύλινδρο. Το σασμάν πλέον έχει 5 σχέσεις, αντί για 4. Το πιρούνι είναι διαμέτρου 31 χιλιοστών τύπου USD, ενώ οι τροχοί των 12 ιντσών εξακολουθούν να φέρουν δισκόφρενα εμπρός και πίσω. Παράλληλα, το μοντέλο εξοπλίζεται με σύστημα ABS που συνεργάζεται με αισθητήρα IMU διαβάζοντας την κινητική κατάσταση του οχήματος, ανά πάσα στιγμή. Νέα είναι επίσης τα όργανα, τα οποία είναι τύπου LCD και περιλαμβάνουν πλέον ένδειξη σχέσης κιβωτίου και στροφόμετρο.
     
    Honda MSX 125 Grom: 3.850 ευρώ