Yamaha D elight 125

    Yamaha D elight 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

    Ο «Βενιαμίν» της γκάμας της Yamaha και το ελαφρύτερο scooter της κατηγορίας, όπως δηλώνει η εταιρεία, αναβαθμίζεται σε εμφανισιακό και τεχνικό επίπεδο. Η σχεδίαση του νέου D elight είναι μοντέρνα και Unisex, όπως χαρακτηριστικά λέει η Yamaha, ώστε να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό σε όλους τους αναβάτες. Το εμπρός τμήμα είναι ανασχεδιασμένο και ο προβολέας είναι πιο στρογγυλεμένος. Παράλληλα, το πάτωμα είναι επίπεδο ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στο scooter, αλλά και η τοποθέτηση αντικειμένων.

    Ο κινητήρας των 125 κυβικών ακολουθεί την τεχνολογία Blue Core της Yamaha, ενώ συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro 5. To μοτέρ αποδίδει την μέγιστη ροπή του μόλις στις 5.000 στροφές, για αύξηση της ελαστικότητας του. Ο κινητήρας εξοπλίζεται επίσης, με σύστημα start-stop. Κάτω από την σέλα, βρίσκεται ένας χώρος αποθήκευσης που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος full face. 

    Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλό αμορτισέρ, ενώ το σύστημα πέδησης ενσωματώνει υδραυλικό δισκόφρενο μπροστά και μηχανικό ταμπούρο πίσω. Ο τροχοί του D elight έχουν διάμετρο 12 ιντσών μπροστά και 10 ιντσών πίσω,  για μεγαλύτερη ευελιξά στο αστικό περιβάλλον.

    Yamaha D elight 125: 2.820 ευρώ