Yamaha NMAX 125

    Yamaha NMAX 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το μοντέλο έρχεται με νέο φωτιστικό σώμα LED με φώτα ημέρας DRL, νέα θέση για τα φλας και αναβαθμισμένη σχεδίαση αεροδυναμικής επίδρασης που αυξάνει την προστασία από τον άνεμο και την βροχή και μειώνει τον θόρυβο του αέρα κατά την οδήγηση.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    κινητήρας των 125 κυβικών ακολουθεί την τεχνολογία Blue Core της Yamaha και είναι εξοπλισμένος με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVAΑποδίδει 12,2 ίππους στις 8.000 στροφές, ενώ εξοπλίζεται με Traction Control και σύστημα Start-Stop με δυνατότητα απενεργοποίησης.

    Το Yamaha NMAX 2021 γίνεται το πρώτο scooter της εταιρείας που εξοπλίζεται με το σύστημα συνδεσιμότητας SCCU, που κάνει χρήση του κινητού του αναβάτη και της σύνδεσης μέσω Bluetooth. Μέσω αυτού του συστήματος, ο αναβάτης μπορεί να προβάλλει και να καταγράψει δεδομένα από την οδήγηση του, να εντοπίσει το scooter σε σημεία στάθμευσης και να μοιραστεί τα δεδομένα με άλλους χρήστες της πλατφόρμας Yamaha MyRide.  Η LCD οθόνη εμφανίζει ειδοποιήσεις από το smartphone, όπως ένδειξη μπαταρίας, εισερχόμενες κλήσεις, e-mail και μηνύματα.

    Επιπλέον, το μοντέλο εξοπλίζεται με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Κάτω από την σέλα, ο αναβάτης μπορεί να τοποθετήσει ένα κράνος και άλλα μικροαντικείμενα, ενώ υπάρχει παροχή ρεύματος 12 Volt και θήκη για μικροαντικείμενα μπροστά από τον αναβάτη. Το τροποποιημένο πλαίσιο υπόσχεται καλύτερο ζύγισμα και επικέντρωση των μαζών στο ιδανικό σημείο, ενώ το νέο κεντρικό τούνελ φιλοξενεί ένα νέο ρεζερβουάρ 7,1 λίτρων που προσφέρει αυτονομία της τάξης των 300 χιλιομέτρων. Ανανεωμένα είναι επίσης, τα εργονομικά χαρακτηριστικά του μοντέλου για τον αναβάτη. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι στο εμπρός μέρος και 2 αμορτισέρ στο πίσω μέρος, ενώ το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει δισκόφρενα 230 χιλιοστών εμπρός και πίσω, με ABS δύο καναλιών.

    Η τιμή του Yamaha NMAX 125 είναι 3.450 ευρώ