Piaggio Liberty 125

    Piaggio Liberty 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το Liberty είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα αστικά scooters όλων των εποχών. Με τις πωλήσεις του να φτάνουν στο 1 εκατομμύριο κομμάτια παγκοσμίως, το Liberty στην νεότερη εκδοχή του, είναι ένα premium scooter για απαιτητικούς αναβάτες, που θέλουν στυλ, ευκολία, οικονομία και πρακτικότητα από το όχημά τους. Το Ιταλικό design με τη χαρακτηριστική φινέτσα του κυριαρχεί στο Liberty,  το οποίο έχει ανανεωθεί σημαντικά στην εμφάνισή του. Οι λεπτομέρειες σε χρώμιο προσδίδουν επιπλέον πολυτέλεια, ενώ η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα .

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Το μικρό μέγεθος και βάρος του Liberty  συνεπικουρεί, στην εύκολη χρήση του μέσα στο πανδαιμόνιο των πόλεων. Ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του μια επίπεδη ποδιά, για ευκολότερη μεταφορά αντικειμένων, ενώ κάτω από την σέλα θα βρει χώρο για ένα κράνος jet, ακόμα και μεγάλου μεγέθους. Το ντουλαπάκι στην ποδιά προσθέτει σε πρακτικότητα,  ενώ περιλαμβάνει θύρα USB για την φόρτιση κινητού ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής του αναβάτη.

    Το Liberty 125 φέρει τον τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα iGet της Piaggio, ο οποίος έχει εξοπλιστεί με 3βάλβιδη κεφαλή και έχει επωφεληθεί από τεχνολογίες μείωσης τριβών. Το μοτέρ των 1258 κ.εκ. αποδίδει 11 ίππους και 1,1 kgm ροπής, με τον συμπλέκτη και την μετάδοσή του να χαρίζουν σπιρτόζικη απόκριση και ζωηρή μετάδοση της ισχύος στον τροχό. Το Liberty 125 φέρει εμπρός τροχό 16 ιντσών και πίσω 14 ιντσών, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των μεγαλύτερων διαστάσεων τροχού στην οδηγική συμπεριφορά.

    Χάρη στο πιο άκαμπτο πλαίσιο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, το Liberty  χαρίζει σταθερότητα και άμεση απόκριση στο δρόμο, ενώ οι αναρτήσεις που αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι και δύο υδραυλικά αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση 5 θέσεων, συνδυάζουν την άνεση με την οδηγική ισορροπία. Στο εμπρός δισκόφρενο των 240 χιλιοστών, υπάρχει σύστημα ABS για την αποφυγή οποιασδήποτε ολίσθησης, ενώ πίσω συναντάμε μηχανικό ταμπούρο.

    Piaggio Liberty 125: 2.530 ευρώ
    Piaggio Liberty 125 S: 2.610 ευρώ
    Piaggio Liberty 125 Baci Perugina: 2.790 ευρώ