Aprilia SX 125

    Aprilia SX 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το νέο Aprilia SX 125 λαμβάνει την εναρμόνιση με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5, απευθυνόμενο ακόμα και στους νέους αναβάτες με δίπλωμα A1. Νέο είναι το χρώμα Rally Tribute, που αποτελεί φόρο τιμής στα ιστορικά χρώματα των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της Aprilia. Κάτω από τις σέλα του SX 125, βρίσκεται χώρος για μια θύρα USB, η οποία μπορεί να γίνει διαθέσιμη στον έξτρα εξοπλισμό του μοντέλου. Τα όργανα έχουν πλέον υπολογιστή διαδρομών, με καταχώρηση της μέγιστης ταχύτητας και δύο μερικών χιλιομετρητών.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

     
    Ο κινητήρας των 125 κυβικών φέρει αρκετές αλλαγές, ώστε να συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές Euro 5 και όχι μόνο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Aprilia, ο κινητήρας είναι αναβαθμισμένος στο θερμοδυναμικό επίπεδο με μια νέα κεφαλή, νέους αυλούς εισαγωγής και εξαγωγής αλλά και μπουζί ιριδίου. Επίσης, οι εκκεντροφόροι έχουν νέα προφίλ, ενώ αλλαγές έχουν γίνει στα εξαρτήματα των βαλβίδων. Αλλαγές έγιναν και στο σύστημα εισαγωγής αλλά και αυτό της εξάτμισης.
     
    Στο σύστημα φρένων του SX 125 παραμένει το εξελιγμένο ABS της Bosch με σύστημα αποτροπής «endo» ή εμπρόσθιας ανατροπής λόγω έντονου φρεναρίσματος. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, ακολουθώντας την αρχιτεκτονική της διπλής ραχοκοκαλιάς, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών εμπρός και ένα αμορτισέρ πίσω, με διαδρομές 240 και 210 χιλιοστών αντίστοιχα. Το supermotard SX125 φέρει τροχούς 17 ιντσών, με δίσκους φρένων 300 και 220 χιλιοστών αντίστοιχα.
     
    Η τιμή του Aprilia SX 125 είναι 3.990 ευρώ