Daytona 125 U1

    Daytona 125 U1

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Η μικρή street adventure μοτοσυκλέτα από την Daytona, έρχεται με κορυφαίες επιδόσεις και εξοπλισμό για την κατηγορία. Με FULL LED φώτα, ψαλίδι αλουμινίου, standard προστατευτικά κάγκελα, tubeless ελαστικά και ακτινωτές ζάντες, αποτελεί μια μοναδική σχεδιαστική προσέγγιση, συγκεντρώνοντας χαρακτηριστικά από δύο κατηγορίες.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Από τη μία, το στήσιμο της παραπέμπει σε μοτοσυκλέτα Supermoto , με ψηλό εμπρός φτερό, τροχούς 17 ιντσών και προστατευτικές χούφτες χεριών από κράμα αλουμινίου , ενώ από την άλλη, το μεγάλο σε μήκος 775mm ανεστραμμένο πιρούνι , οι ενσωματωμένες προστατευτικές μπάρες, οι ακτινωτοί τροχοί - με την ειδική σχεδίαση για τη χρήση tubeless ελαστικών - και τα ελαστικά παντός εδάφους, διευρύνουν το πεδίο δράσης και σε off road διαδρομές, προσδίδοντας χαρακτήρα Adventure στη μοτοσυκλέτα. Τα παραπάνω στοιχεία, σε συνδυασμό με τα έντονα sport χαρακτηριστικά της U1 και τη σχεδιαστική έμφαση στην πιο μικρή λεπτομέρεια, δημιουργούν ένα  αθλητικό street adventure σύνολο.

    Η 125 U1 εξοπλίζεται από το νέο, υψηλής τεχνολογίας, κινητήρα 124,7κ.εκ. της ZONTES. Υγρόψυκτος, 4 βάλβιδος, με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, αποδίδει 14,7 ίππους με μέγιστη ροπή τα 13 Nm και παρέχει στον αναβάτη τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο λειτουργίες Ε (eco) για εξοικονόμηση καυσίμου και S για γρήγορη sport λειτουργία. Και στις δύο περιπτώσεις η οικονομία είναι δεδομένη αφού η τροφοδοσία γίνεται με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού,  με αποτέλεσμα η κατανάλωση να κυμαίνεται μόλις στα 2 l/100km (EURO5).Επιπλέον η U1 διαθέτει συμπλέκτη ολίσθησης κάνοντας το φρενάρισμα ήπιο και τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας πιο σταθερή και προβλέψιμη σε απότομο κατέβασμα ταχυτήτων ή κλείσιμο του γκαζιού, μειώνοντας το φρένο κινητήρα, ενώ δίνει πιο ελαφριά αίσθηση στη μανέτα του συμπλέκτη.
     
    Εκτός από την εμφάνιση και τις επιδόσεις η 125 U1 ξεχωρίζει για τα περιφερειακά της αφού συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι 37mm, αμορτισέρ με  δοχείο αζώτου και ρύθμιση για την προφόρτιση του ελατηρίου, καθώς και ασύμμετρο ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο για μείωση του βάρους και υψηλότερη στρεπτική ακαμψία. Την πέδηση αναλαμβάνουν δύο δίσκοι 300mm  μπροστά και 230mm πίσω με διπίστονες δαγκάνες που συνεργάζονται με σύστημα Bosch 9.1m ABS για κορυφαίο σε όλες τις συνθήκες.  

    Η 125 U1 προκαλεί μοτοσυκλέτες μεγάλης κατηγορίας και στον εξοπλισμό που περιλαμβάνει φωτιστικά σώματα τύπου LED, με δύο κάθετα τοποθετημένα φώτα ημέρας DRL, Keyless Σύστημα για την εκκίνηση και τον ανεφοδιασμό χωρίς κλειδί, ψηφιακή οθόνη LCD με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, διπλή θύρα USB με έξοδο 2.1Α για γρήγορη φόρτιση δύο συσκευών ταυτόχρονα καθώς και εύχρηστους διακόπτες με κρυφό φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

    Daytona 125 U1: 3.070 ευρώ