Sym NH-T 125

    Sym NH-T 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το NH-T 125 της SYM έχει φτιαχτεί έχοντας κατά νου τους νέους αναβάτες αλλά και τους οδηγούς με δίπλωμα αυτοκινήτου που θέλουν μια μοτοσυκλέτα για καθημερινή οικονομική και άνετη μετακίνηση με μοντέρνα και σκληροτράχηλη εμφάνιση, που “φωνάζει” περιπέτεια εντός και εκτός πόλης. Οι αιχμές και οι σφηνοειδείς λεπτομέρειες δίνουν και παίρνουν, ξεκινώντας από το εμπρός φωτιστικό σώμα, χαρακτηρίζοντας τα πλαϊνά πλαστικά, την ποδιά και το προστατευτικό της εξάτμισης και συνεχίζοντας μέχρι την ουρά. Οι ακτινωτοί τροχοί και τα all-terrain λάστιχα τονίζουν το εκτός δρόμου στοιχείο, μαζί με την ποδιά προστασίας του κινητήρα και τα κάγκελα, δεξιά και αριστερά του. Το «παρόν» δηλώνει και ένα μικρό ρύγχος στα χνάρια των σύγχρονων adventure τάσεων, ενώ η απουσία ζελατίνας προσδίδει μια σπορ νότα.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Το τιμόνι είναι ιδιαίτερα φαρδύ και ψηλά τοποθετημένο, κάτι που δεν είναι μόνο εμφανισιακό αλλά και εργονομικό στοιχείο, που σε συνδυασμό με το σχήμα και το μέτριας σκληρότητας αφρώδες της σέλας συνθέτουν μια ξεκούραστη θέση οδήγησης προσφέροντας υψηλά επίπεδα άνεσης στην πολύωρη χρήση. Για την πληροφόρηση του αναβάτη, φροντίζει μια LCD οθόνη που περιλαμβάνει τις απαραίτητες ενδείξεις και με το παραπάνω: όπως για παράδειγμα, ένδειξη σχέσης και τάσης μπαταρίας. Στο εμπρός μέρος του ρεζερβουάρ, υπάρχει και θύρα USB, για την τροφοδοσία με ρεύμα ηλεκτρονικών συσκευών. Σοφή η τοποθέτηση σε εκείνο το σημείο μιας και διευκολύνει αφάνταστα, όσους χρησιμοποιούν βάση για τις συσκευές τους ή τις χρειάζονται για ανάγκες δουλειάς.

    O κινητήρας του NH-T 125 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, με έναν εκκεντροφόρο και δύο βαλβίδες, με ισχύ 11 ίππων στις 9.000 rpm και ροπή 0,95 kgm στις 7.500 rpm. Το κιβώτιο ταχυτήτων έχει 5 σχέσεις και ο συμπλέκτης είναι υγρός πολύδισκος. Η τροφοδοσία γίνεται από ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος συμβάλει στο να μένει η κατανάλωση σε πολύ χαμηλά επίπεδα και συγκεκριμένα στα 2,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, που σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 11 λίτρων χαρίζουν αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα.

    Το NH-T 125 φοράει τροχούς με ακτίνες και ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ ο μπροστινός τροχός είναι 19 ιντσών (17 ιντσών ο πίσω). Tα ελαστικά με χάραξη on/off έχουν διαστάσεις 100/70-19 μπροστά και 130/80-17 πίσω. Στο σύστημα πέδησης έχουμε δίσκους τύπου μαργαρίτα στον μπροστινό και στον πίσω τροχό διαμέτρου 288 και 222 χιλιοστών αντίστοιχα, ενώ υπάρχει σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS για αποτελεσματικό και ασφαλές φρενάρισμα.

    Sym NH-T 125: 2.995 ευρώ.