Εξατμίσεις Proliner για μέγιστες επιδόσεις

Βελτίωσε την εμφάνιση και τις επιδόσεις της αγαπημένης σου μοτοσυκλέτας με τις ποιοτικές εξατμίσεις της Proliner.

Η παραγωγή των προϊόντων Proliner ανήκει στο Group Menkah Malaysia, το οποίο έχει επίσης στην κατοχή του και τις εταιρείες UMA RACING και RACING BOY.

Τα προϊόντα Proliner είναι σχεδιασμένα για το δρόμο, αλλά και για αγωνιστικές εφαρμογές και χρήση dragster. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένα με υψηλά πρότυπα παραγωγής και έχουν περάσει από αλλεπάλληλες δοκιμές  και έρευνες ποιότητας. Με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, οι εξατμίσεις Proliner θα βελτιώσουν την απόδοση και θα τονώσουν την εξωτερική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σας, δίνοντας της ένα πιο σπορ χαρακτήρα.

Οι εξατμίσεις της Proliner είναι κατασκευασμένες ώστε να αποδίδουν το μάξιμουμ του κινητήρα, ακόμα και με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και χωρίς καμία άλλη μετατροπή. Και επειδή κάθε κινητήρας είναι ξεχωριστός, οι εξατμίσεις Proliner κατασκευάζονται με απόλυτη ακρίβεια ώστε να είναι plug & play για κάθε μοντέλο και να τοποθετούνται εύκολα  στην εργοστασιακή θέση.

Η διαθέσιμη γκάμα περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα μοτοσυκλετών, όμως προς το παρόν εισάγονται για δημοφιλή μοντέλα της Ελληνικής αγοράς όπως:
  • XMAX 250
  • PCX 125/150
  • NMAX 125/150
  • INNOVA /i
  • CRYPTON 135
  • GTR 150
 
Ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε αναβάτη, οι διαθέσιμες επιλογές σχεδίων είναι: PRO-SV,TR-1, TR-1 CARBON, SR1, SR2
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Αποκλειστικος εισαγωγεας
Mototrade Mavridis
Κατσιμιδου 10
57200 Λαγκαδας
231-0-500991
2394023669
www.mototrade.gr
 

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30


Διαβάστε ακόμα