Mototrade: Ανταλλακτικά και αξεσουάρ στο κινητό σου

Η μεγαλύτερη πηγή ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη έρχεται στο κινητό σου για να μπορείς να αποκτήσεις ανά πάσα στιγμή αυτό που χρειάζεσαι.

Η Mototrade βρίσκεται στο πλευρό πελατών λιανικής και χονδρικής από το 1978 παρέχοντας μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τη μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης για τον αναβάτη. Σήμερα, εισάγει και αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ενώ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα πολλών από αυτούς. RACING BOY, UMA RACING, CARDINALS RACING, FEDERAL, ASPIRA, NGK, SPYDER, AGIDE και BANDO είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα που θα βρεις στη Mototrade.

Μέχρι τώρα όλα τα προϊόντα της εταιρείας ήταν άμεσα προσβάσιμα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα στο www.mototrade.gr για να κάνεις τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου με τις παραγγελίες να αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα. Πλέον, στο οπλοστάσιο της εταιρείας έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα εργαλείο για να έχεις πρόσβαση εύκολα από το κινητό σου κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκεσαι. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις όλη τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να δημιουργήσεις τη συντόμευση της Mototrade στο android κινητό σου.

Η αναζήτηση του κατάλληλου ανταλλακτικού γίνεται εύκολα μέσα από τα φίλτρα που υπάρχουν οπότε τόσο ο ιδιώτης όσο και ο επαγγελματίας μπορεί να βρει άμεσα το προϊόν που χρειάζεται και έτσι να κερδίσει χρόνο. Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών με το εξειδικευμένο προσωπικό να είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σου προκειμένου να λύσει απορίες και να σε βοηθήσει να κάνεις τη σωστή επιλογή. Χιλιάδες ιδιώτες και πάνω από 800 πελάτες χονδρικής (έμποροι, συνεργεία, κλπ) εμπιστεύονται τη Mototrade για πάνω από 40 χρόνια, το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 500991
www.mototrade.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30

 

Διαβάστε ακόμα