Ο Troy Bayliss

Έκλεψαν την Panigale V4R του Troy Bayliss

Αλλο ένα κρούσμα κλοπής της κορυφαίας supersport μοτοσυκλέτας σημειώθηκε, με θύμα τον γνωστό αγωνιζόμενο Troy Bayliss. Δείτε περισσότερα.

Ο Αυστραλός Troy Bayliss, που έχει κερδίσει στο παρελθόν 3 τίτλους στα WSBK (2001, 2006, 2008) και μεταξύ άλλων έχει καταφέρει 52 νίκες στην κατηγορία, γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα κακοποιών. Οι επιτήδειοι του αφαίρεσαν μια αγωνιστική Ducati Panigale V4R, από το φορτηγάκι μεταφοράς, όσο ο Bayliss πήγαινε στο Phillip Island εν όψει του πρώτου αγώνα του Αυστραλιανού πρωταθλήματος.

Η V4R που εκλάπη είναι μάλιστα μια ειδική μοτοσυκλέτα με σέλα συνεπιβάτη, η οποία χρησιμοποιείτο για demo rides στην πίστα στα πλαίσια εκδηλώσεων.

Η ανακοίνωση του συμβάντος έγινε από τον ίδιο τον Bayliss, ο οποίος κατέφυγε στο Twitter, κάνοντας μάλιστα αναφορά ότι η V4R χρειάζεται ήδη… ανακατασκευή στον κινητήρα της (ελέω αγωνιστικών προδιαγραφών), ενώ προέτρεψε όποιον τυχόν δει την μοτοσυκλέτα του σε κυκλοφορία, να… πετάξει ένα σκουπόξυλο στον εμπρός τροχό και να κόψει το ένα χέρι αυτού που την οδηγάει!  Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση...