Έφτασαν τα νέα κράνη της Spyder για το 2022

Έφτασαν τα νέα κράνη της Spyder για το 2022

Εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα, αεροδυναμικός σχεδιασμός και κορυφαία σχέση ποιότητας – τιμής. Τα νέα κράνη της Spyder για το 2022 έφτασαν στο Mototrade.

Ο υψηλής απόδοσης και ποιότητας εξοπλισμός είναι απαραίτητος προκειμένου να αισθάνεσαι ασφαλείς και να μπορείς να συγκεντρωθείς στην οδήγηση. Έτσι την απολαμβάνεις περισσότερο και βγάζεις τον καλύτερό σου αυτό. Οι άνθρωποι της Spyder πιστεύουν ότι η υψηλή τεχνολογία θα σε βοηθήσεις να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου και αυτό ακριβώς υπόσχονται τα προϊόντα τους. Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2004 και σήμερα η γκάμα της περιλαμβάνει κράνη μοτοσυκλετών και ποδηλάτων, γυαλιά, αλλά και είδη ένδυσης όπως μπουφάν και γάντια μοτοσυκλέτας και ποδηλατικά μπλουζάκια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Όσον αφορά στα κράνη μοτοσυκλέτας, η Spyder διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει full face, jet, modular, υβριδικά και motocross. Ο σχεδιασμός και τα χρώματά τους είναι πολύ μοντέρνα και σύγχρονα και θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Διακρίνονται για τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά, την άνεση και φυσικά την αποτελεσματικότητα που προσφέρουν. Τα κράνη της Spyder είναι διαθέσιμα από το Mototrade σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να τα δείτε και να τα αποκτήσετε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με ένα κλικ στο www.mototrade.gr. Εκεί θα βρείτε και πολλές ακόμα μάρκες προϊόντων τις οποίες εισάγει η εταιρεία, ενώ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για πολλές από αυτές.

Ενδεικτικά παραθέτουμε παρακάτω κάποια νέα μοντέλα από τη γκάμα της Spyder για το 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 500991
www.mototrade.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30

 

Διαβάστε ακόμα

Mototrade: Η πηγή ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας