Ecooter E2 Max: Υποψήφιο για Best ηλεκτρικό 2021

Προσφέροντας την μεγαλύτερη αυτονομία αλλά και την μεγαλύτερη ισχύ ανάμεσα από τα μοντέλα της Ecooter, το E2 Max τοποθετείται ως η ναυαρχίδα της εταιρείας και θέτει υποψηφιότητα για Best Ηλεκτρικό 2021. Μπορεί να κερδίσει;

Η Ecooter προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα ηλεκτρικών scooter, που θα καλύψουν τις ανάγκες των αναβατών που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στα δίκυκλα τους. Το E2 Max αποτελεί την «ναυαρχίδα» των ηλεκτρικών scooters της μάρκας, με χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
 
 
Το E2 Max είναι το ισχυρότερο μοντέλο της εταιρείας, αφού εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 4,2 kW ή 5,7 ίππων. Η τελική ταχύτητα του μοντέλου φτάνει τα 75 χιλιόμετρα την ώρα. Χάρη στην δυνατότητα χρήσης 2 μπαταριών, το μοντέλο μπορεί να φτάσει τα 200 χιλιόμετρα αυτονομίας (με μέση ταχύτητα 30 χλμ/ώρα). Ο χρόνος επαναφόρτισης ανέρχεται στις 6-7 ώρες.  
   
Το μοντέλο φέρει κεντρικά τοποθετημένο ηλεκτροκινητήρα, με στόχο την υψηλή ποιότητα κύλισης και την καλή συμπεριφορά των αναρτήσεων.  Ο αναβάτης απολαμβάνει αρκετές λύσεις πρακτικότητας και αποθήκευσης, όπως τον χώρο κάτω από την σέλα, το επίπεδο πάτωμα και την θήκη στην ποδιά, η οποία φέρει και υποδοχή παροχής ρεύματος USB. Η απεικόνιση των απαραίτητων ενδείξεων γίνεται σε μια LCD οθόνη.
 
Το μοντέλο είναι διαθέσιμο στην αρχική τιμή των 4.200 ευρώ, η οποία με την χρήση της επιδότησης αλλά και το όφελος απόσυρσης η τιμή μειώνεται στα 3.123 ευρώ.