• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Ecooter E1S είναι υποψήφιο για Best Ηλεκτρικό 2021

Ecooter E1S: Υποψήφιο για Best Ηλεκτρικό 2021

 

Με υψηλό επίπεδο αυτονομίας, προσιτή τιμή που γίνεται ακόμη πιο προσιτή με την επιδότηση και μοντέρνα σχεδίαση που δεν περνά απαρατήρητη, το Ecooter E1S θέτει υποψηφιότητα για το καλύτερο ηλεκτρικό του 2021. Θα το κερδίσει;

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Η αστική κινητικότητα κινείται σταθερά προς την ηλεκτροκίνηση και τα μοντέλα που προσφέρονται διαρκώς αυξάνονται, ενώ οι αναβάτες προτιμούν ολοένα και περισσότερο τα εύχρηστα και «καθαρά» ηλεκτρικά δίκυκλα. Το Ecooter E1S αποτελεί μια πρόταση της εταιρείας στα ηλεκτρικά scooters αστικής χρήσης και θέτει υποψηφιότητα, για το καλύτερο ηλεκτρικό μοντέλο του 2021 στην αγορά μας.
 
Το Ecooter E1S χαρακτηρίζεται από πολύ μοντέρνα σχεδίαση, που ξεχωρίζει και δεν περνά απαρατήρητη. Μοναδικό του στοιχείο, η εμπρός ανάρτηση, που είναι εμπνευσμένη από τα συστήματα προσγείωσης των αεροσκαφών: Φέρει ένα κεντρικά τοποθετημένο στέλεχος, αφήνοντας την μία όψη του εμπρός τροχού σε κοινή θέα. Παρόμοια, και ο πίσω τροχός είναι ορατός, δημιουργώντας ένα χαρακτηριστικό «μονόμπρατσο» look.
 
To Ecooter E1S χρησιμοποιεί έναν κεντρικά τοποθετημένο ηλεκτροκινητήρα, απόδοσης 3 kW ή 4,08 ίππων. Χάρη σε αυτόν, το μοντέλο μπορεί να φτάσει τα 45 χλμ/ώρα ταχύτητας (ηλεκτρονικά περιορισμένης), κάνοντας το κατάλληλο για οδήγηση από κατόχους διπλώματος AM-50άρι. Η ροπή του κινητήρα ανέρχεται μέχρι τα 13,3 kgm ροπής. Παράλληλα, το σύστημα ελέγχου του ηλεκτροκινητήρα περιλαμβάνει επιλογή όπισθεν, για ευκολότερους ελιγμούς όταν αυτό απαιτείται.
 
Η μπαταρία που τροφοδοτεί το E1S είναι αφαιρούμενη και λειτουργεί στα 60 Volt με χωρητικότητα 32 Ah. Το μοντέλο μπορεί έτσι να προσφέρει έως και 75 χιλιόμετρα αυτονομίας, με την επαναφόρτιση της μπαταρίας να χρειάζεται περίπου 7-8 ώρες.
 
Το E1S φέρει πλήρη φωτισμό LED, ενώ εξοπλίζεται με θύρα παροχής ρεύματος USB για την φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών σας.  Το επίπεδο πάτωμα του επιτρέπει την μεταφορά ογκωδών αντικειμένων, ενώ η θήκη στην ποδιά αυξάνει τα επίπεδα πρακτικότητας. Η ενεργοποίηση του μοντέλου μπορεί να γίνει με ασύρματο πομπό, ενώ χάρη σε ειδική εφαρμογή, το E1S μπορεί να διασυνδεθεί και με το κινητό τηλέφωνο του χρήστη (iPhone ή Android). To Cruise Control του μοντέλου κάνει εύκολη την διατήρηση μιας σταθερής ταχύτητας.
 
Το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά χρώματα: Λευκό, μπλε και γκρί.
Δείτε περισσότερα για το Ecooter E1S με ένα κλικ εδώ.