net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Valentino Rossi και η αγέλη των λύκων. Με το Yamaha MT-09 ST, είστε έτοιμοι για νυχτερινές επιδρομές.

Motard εμφάνιση, motard ή μάλλον dirt-track drifts. Το MT-09 χάνει τον όποιο καθωσπρεπισμό μπορεί να είχε για χάρη της αλητείας.

Διαφορετικά πλαστικά, flat σέλα και διαφορετικά γραφικά συνηγορούν σε αγριεμένο look. Κατά τα άλλα, πρόκειται για ένα MT-09.

Στην καρδιά του ST βρίσκουμε τον γνωστό χορταστικό τρικύλινδρο κινητήρα της Yamaha, με τα 113,4 άλογα και τα 9 κιλά ροπής.

Τα πλαστικά στο τιμόνι σχηματίζουν ένα ενιαίο σύνολο που θα ενθουσιάσει κάποιους, ενώ σε κάποιους δεν θα αρέσει.

Μμμ, εδώ που τα λέμε, δεν δείχνει καθόλου άσχημο από αυτή τη γωνία. Full τσαμπουκάς!

EICMA: Yamaha MT-09 Street Rally

Αν το Yamaha MT-09 ήταν η σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας, το MT-09 Street Rally είναι η άγρια, hardcore Motard έκδοση της εν λόγω μοτοσικλέτας.

 
Με μια ματιά
-Ένα ΜΤ με πιο extreme εμφάνιση
-Πλαστικά, χρώμα και γραφικά που τονίζουν τη Motard πλευρά του
-Νέα, επίπεδη σέλα
-Πιο φαρδιά μαρσπιέ
-Χούφτες στο τιμόνι

Για το απολαυστικό νέο τρικύλινδρο MT-09 σας έχουμε γράψει αρκετές φορές. Μια μοτοσικλέτα που στοχεύει στη χαρά της οδήγησης, με κινητήρα-δυναμίτη, και με συμπεριφορά stunt-bike. Η Yamaha απέφευγε να το ονομάσει streetfighter, χρησιμοποιώντας αντίθετα τον όρο Roadster-Motard. Το Yamaha MT-09 Street Rally δεν διαθέτει αλλαγές σε κινητήρα, αλλά έχει πιο επιθετικά, διαφορετικά πλαστικά, χούφτες στο τιμόνι και flat σέλα, τονίζοντας τα Motard στοιχεία του MT, δίνοντας του μια έξτρα δόση urban κακίας! Ταυτόχρονα, η πλαστική μάσκα που διαθέτει πάνω από τον προβολέα γεμίζει άριστα το… κενό που είχαμε διαπιστώσει στο εν λόγω σημείο -ενώ υπάρχει και πλαστικό κάτω από τον προβολέα.

Για να μας βάλει μάλιστα στην ουσία του "αλήτικου" ST, η Yamaha έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που γύρισε στο διάσημο ράντσο του Valentino Rossi, όπου ο «γιατρός» με την παρέα του επιδίδονται σε απολαυστικές νυχτερινές πλαγιολισθήσεις καβάλα σε μερικές MT-09 ST, παρέα με μια αγέλη… λύκων. Το πιάσατε το υπονοούμενο. Λύκοι, ε λύκοι!
 
Κατεβάστε ΕΔΩ Wallpapers υψηλής ανάλυσης, από το MT-09 ST.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4Τ, 3Κ, Υ/Ψ, 847 κ.εκ.
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 113,4/10.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 8,9/8.500
Ρεζερβουάρ (λίτρα): 14
Βάρος (κιλά, πλήρες): Δ/Α
Ύψος σέλας (χλστ.): 735

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ