Τα σημεία του Aprilia Tuareg 660 που... ίσα που φαίνονταν, στο περίπτερο της εταιρείας.

Τα σημεία του Aprilia Tuareg 660 που... ίσα που φαίνονταν, στο περίπτερο της εταιρείας.

Τα σημεία του Aprilia Tuareg 660 που... ίσα που φαίνονταν, στο περίπτερο της εταιρείας.

EICMA 2019: Το «κρυμμένο» Aprilia Tuareg 660!

Σε κοινή θέα αποκρύφτηκε το πιθανό επόμενο μοντέλο 660 της Aprilia, το Tuareg, κάνοντα ένα έξυπνο teaser στο Μιλάνο. Δείτε περισσότερα…

Το γνωστό ανέκδοτο: «Έχεις δει ελέφαντα πίσω από παπαρούνες; Βλέπεις πόσο καλά κρύβεται;» θα μπορούσε να έχει εφαρμογή και στην περίπτωση του περιπτέρου της Aprilia, στην EICMA. Η ιταλική εταιρεία, πέρα από την αίσθηση που προκάλεσε με την παρουσίαση της RS660 και του Tuono 660, έκρυψε επιμελώς το τρίτο μέλος της νέας οικογένειας πίσω από… τα φυτά του περιπτέρου της. Και φυσικά, μέσα στον χαμό της EICMA, πολλοί δεν πρόσεξαν ότι πίσω από τις φυλλωσιές, κρύβεται μια μοτοσυκλέτα.

Προφανώς αυτός είναι ο σκοπός της Aprilia, η οποία πάντα κρατούσε προφίλ πολύ χαμηλότερο από την ποιότητα των μοτοσυκλετών της. Το νέο Tuareg 660, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα κρυβόταν στην έκθεση, αναμένεται να αποτελέσει την επανεμφάνιση ενός παλιού ονόματος για την γκάμα της Aprilia, φορώντας τον νέο κινητήρα των 660 κ.εκ. Αυτό θα σημάνει με την σειρά του, ότι το μοντέλο θα αποδίδει τουλάχιστον 90 ίππους.

Ως μια καινούργια μοτοσυκλέτα, το Tuareg 660 θα έχει σίγουρα νέες λύσεις στο τρίπτυχο πλαίσιο-αναρτήσεις-τροχοί και από τα λίγα που φάνηκαν στο Μιλάνο, μιλάμε για ακτινωτές ζάντες 21 και 18 ιντσών. Μια καθαρόαιμα off-road επιλογή, δηλαδή. Παράλληλα, στην μοτοσυκλέτα προσέξαμε την χρήση ποδιάς κάτω από τον κινητήρα, για την προστασία του.

Το Aprilia Tuareg 660 λοιπόν, αν δεν κάνει κάποια μεγάλη αποκάλυψη μέσα στο 2020 ως «stand-alone», ετοιμάζεται για ντεμπούτο του χρόνου, σε κάποια από τις μεγάλες εκθέσεις και μην εκπλαγείτε αν το 2021, το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο. Η κατηγορία των μεσαίων adventure έχει πάρει φωτιά και αυτό φαίνεται…