EICMA 2019: Νέα προϊόντα Dainese και AGV

Δες εδώ τι ετοιμάζουν Dainese και AGV για την φετινή EICMA.

Σε λίγες μέρες στο Μιλάνο της Ιταλίας θα ανοίξει τις πόρτες της η EICMA και η Dainese δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Θα παρουσιάσει μάλιστα το SMART JACKET, το ελαφρύ και εύχρηστο γιλέκο με τεχνολογία D-Air που είναι κατάλληλο για κάθε αναβάτη και κάθε χρήση.



Είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, ενώ μπορεί να φορεθεί πάνω ή κάτω από οποιοδήποτε μπουφάν χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με τη μοτοσυκλέτα. Η ECU αναλύει τα δεδομένα 1000 φορές το δευτερόλεπτο και αναγνωρίζει πιθανώς επικίνδυνες καταστάσεις, ακόμα και όταν η μοτοσυκλέτα είναι ακίνητη και ενεργοποιεί το σύστημα μόνο όταν είναι απαραίτητο. Στην εσωτερική δομή του αερόσακου, που η Dainese ονομάζει «Ασπίδα», συναντάμε μικροίνες που φροντίζουν για το ελεγχόμενο και ομοιόμορφο φούσκωμα όλης της επιφάνειάς του. Ο αερόσακος αγκαλιάζει το σώμα του αναβάτη και παρέχει την απαραίτητη προστασία. Η «Ασπίδα» καλύπτει το στήθος και την πλάτη προσφέροντας το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με επτά Level 2 προστατευτικά πλάτης παρά το γεγονός ότι δεν έχει καθόλου σκληρά προστατευτικά στο εσωτερικό του. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ και πρακτικό ένδυμα που μπορεί να διπλωθεί και να μπει σε κάποια βαλίτσα ή tank bag όταν δεν το χρειάζεστε.



Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν το K6, το ολοκαίνουργιο κράνος της AGV. Είναι άνετο και κατάλληλο για κάθε χρήση ανεξάρτητα από τη μοτοσυκλέτα που οδηγείτε και χάρη στις τεχνολογίες από το κορυφαίο Pista GP R, συνδυάζει το χαμηλό βάρος και την υψηλή αεροδυναμική απόδοση για πιο άνετη οδήγηση. Κάθε λεπτομέρεια στο Κ6 έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και στοχεύουν στην ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ο αναβάτης προκειμένου να ανταπεξέλθει σε κάθε δύσκολη κατάσταση και να απολαύσει οποιαδήποτε διαδρομή.

Όσοι επισκεφτούν την έκθεση θα έχουν τη δυνατότητα να δουν όλη τη γκάμα της Dainese και της AGV στο περίπτερο Ι06 του κτιρίου 15.  

www.dainese.com