Οι 2 ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της E-Racer, EDGE (αριστερά) και RUGGED (δεξιά).

E-Racer EDGE

E-Racer RUGGED

E-Racer: 2 νέες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

Τα μοντέλα EDGE και RUGGED παρουσίασε επίσημα η E-Racer, τα οποία βασίζονται στις μοτοσυκλέτες της Zero. Δείτε περισσότερα.

Η E-Racer παρουσίασε τις δύο νέες της μοτοσυκλέτες,  με την ονομασία EDGE και RUGGED. Πρόκειται για δύο νέα μοντέλα τα οποία «προέρχονται» μέσα  από συγκεκριμένα κιτ εξαρτημάτων τα οποία μεταμορφώνουν τις μοτοσυκλέτες της Zero, SR/F και FXS Special αντίστοιχα.

Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι, αν π.χ. σας αρέσει η Edge και θέλετε να την κάνετε δική σας, θα πρέπει να έχετε ή να αγοράσετε μία Zero SR/F, εξοπλισμένη με το κιτ της E-Racer. Σημειωτέον, ότι ανακοινώνεται πως η E-Racer διαθέτει τα μοντέλα της και «έτοιμα»-ολόκληρα για τον ενδιαφερόμενο αγοραστή, είτε ως κιτ για τις μοτοσυκλέτες της Zero, με κόστος στα 6.000 ευρώ.

Ξεκινώντας από την EDGE, πρόκειται για ένα μοντέλο που βασίζεται στην Zero SR/F και την εξοπλίζει με νέα σέλα, νέο εμπρός φωτιστικό σώμα, νέα εξαρτήματα φρένων και ελατήρια αλλά και νέα κλιπ-όν. Το πιο εντυπωσιακό είναι η ενσωμάτωση ενός συστήματος ήχου στην EDGE, η οποία μπορεί να γίνεται έτσι αντιληπτή από άλλους χρήστες του δρόμου αλλά και να προσφέρει μια επαυξημένη εμπειρία στον αναβάτη –μέσω χαμηλής συχνότητας ήχων που εξομοιώνουν τις δονήσεις ενός κινητήρα.

Η RUGGED, με την σειρά της, αποτελείται από ένα κιτ που εξοπλίζει την FXS Special της Zero προσδίδοντας της φωτιστικά σώματα LED, χώρο αποθήκευσης κάτω από την σέλα με θύρα ρεύματος USB, χούφτες και αναβαθμισμένη ανάρτηση, αλλά και  νέα λάστιχα με περισσότερο εκτός δρόμου προσανατολισμό. Και η RUGGED φέρει το σύστημα γεννήτριας ήχων της EDGE, για ασφαλέστερη οδήγηση και καλύτερη αίσθηση από τον αναβάτη. 

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι και τα δύο κιτ είναι κατασκευασμένα στη Γερμανία, είναι πλήρως ομολογκαρισμένα και προσφέρουν την δυνατότητα πλήρους αντιστροφής, στην εργοστασιακή μορφή της εκάστοτε μοτοσυκλέτας της Zero.