• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παραμένει αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στις Moto2 και Moto3 η Dunlop.

Dunlop: Ανανέωση συμβολαίου με Moto2 και Moto3

 

Για 3 ακόμα έτη η Dunlop θα παρέχει αποκλειστικά, τα ελαστικά των κατηγοριών Moto2 και Moto3 του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Δείτε περισσότερα.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Η Dunlop συνεχίζει ως αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στα Πρωταθλήματα Αγώνων ΜοτοσυκλέταςMoto2 ™ και Moto3 ™ έως το 2023
 
- Η Dunlop θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών των αγώνων Moto2™ και Moto3™ έως το 2023
- Η συνεργασία υποστηρίζει τους πρωταγωνιστές του αύριο στα Πρωταθλήματα
- Η Dunlop έχει αξεπέραστη επιτυχία στις ενδιάμεσες και ελαφριές κατηγορίες

Η Dunlop είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τριετή ανανέωση του συμβολαίου με την Dorna Sports με αποτέλεσμα τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα FIM Moto2 ™ και Moto3 ™ να συνεχίζουν να διεξάγονται με ελαστικά Dunlop, μέχρι τουλάχιστον και το τέλος της σεζόν του 2023. Η Dunlop υπήρξε μακρόχρονος συνεργάτης του MotoGP ™ paddock από την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το 1949.
Ως η πιο επιτυχημένη εταιρεία ελαστικών στην ιστορία των κατηγοριών 250cc και 125cc, έχοντας κερδίσει 17 τίτλους στα 250cc, η Dunlop έγινε ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών Moto2™ και Moto3 όταν δημιουργήθηκαν οι νέες κατηγορίες που αντικατέστησαν τις κατηγορίες 250cc και 125cc. Από τότε, η Dunlop προμηθεύει με ελαστικά σε κάθε εποχή όλες τις μοτοσυκλέτες που ανήκουν στις ενδιάμεσες και ελαφριές κατηγορίες.

Η Dunlop θα συνεχίσει να παρέχει τα ελαστικά της τόσο στο Moto2™ όσο και στο Moto3™ για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Η κορυφαία τεχνολογία της Dunlop δημιουργεί τα απόλυτα αγωνιστικά ελαστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις μοναδικές μοτοσυκλέτες Moto2™ και Moto3™, οι οποίες, χάρη στην εξέλιξη των ελαστικών και της προσαρμογής τους σε νέες τεχνολογικές καινοτομίες, έχουν σημειώσει αξιοσημείωτη βελτίωση στους χρόνους τους. Tα ελαστικά αυτά αγωνίζονται σε όλες τις γωνιές του κόσμου μέσα από ένα εντατικό πρόγραμμα αγώνων, σε μερικές από τις πιο συναρπαστικές πίστες του πλανήτη.

Τα ελαστικά αγώνων που χρησιμοποιούνται από τους αναβάτες Moto2 ™ και Moto3 ™ είναι παρόμοια με τα ελαστικά Dunlop τα οποία οι μοτοσικλετιστές σε όλον τον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν και στις δικιές τους μηχανές. Όλα τα προϊόντα της Dunlop έχουν αναπτυχθεί και κατασκευαστεί από την ίδια ομάδα που δημιούργησε τα ελαστικά για το Moto2™ και Moto3™. Αυτός ο συνδετικός κρίκος που ουσιαστικά φέρνει το πρωτάθλημα στην άσφαλτο, προσφέρει στους αναβάτες μια ευρεία επιλογή ελαστικών που ταιριάζουν για κάθε στυλ και χρήση – όλα εξοπλισμένα με τεχνολογία που προέρχεται από τα κορυφαία επίπεδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πραγματικά παραδείγματα αυτού του είδους είναι τα ελαστικά KR και D213 GP PRO που προέρχονται από τους αγώνες, καθώς και τα ελαστικά πίστας track day, όπως το GP Racer D212 και περισσότερα ασφάλτινα hypersport ελαστικά, όπως τα SportSmart Mk3 και TT.

Η Dunlop στηρίζει τους πρωταγωνιστές του αύριο, προμηθεύοντας ελαστικά σε πρωταθλήματα όπως το Red Bull MotoGP ™ Rookies Cup, το Idemitsu Asia Talent Cup, το Honda British Talent Cup και το Northern Talent Cup, όλα ως μέρος της πρωτοβουλίας «Road to MotoGP».

Ο BenHoge, Γενικός Διευθυντής του Motorcycle Europe της Goodyear ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την DornaSportsώστε να παραμείνουμε ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στα ΠαγκόσμιαΠρωτάθληματα Moto2 ™ και Moto3 ™ για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Και οι δύο σειρές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων της Dunlop Motorsport και μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε τεχνολογία για την δημιουργία μίας ακόμη πλουσιότερης γκάμας ελαστικώνγια το δρόμο και την πίστα.ΗDornaSports έχει μια εξαιρετική πλατφόρμα για την εύρεση και υποστήριξη των πρωταθλητών του αύριο και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παραμείνουμε ενεργό κομμάτι αυτής της διαδικασίας».

Ο PauSerracanta, Διευθύνων Σύμβουλος της DornaSports δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Dunlop θα παραμείνει αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών για τις κατηγορίες Moto2 και Moto3, ανανεώνονταςέτσι τη συνεργασία μας μέχρι το 2023. Η Dunlop υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος της απίστευτης επιτυχίας που γνώρισαν από το ξεκίνημά τους τα πρωταθλήματα Moto2 και Moto3 καικαθώς συνεχίζουμε να βλέπουμε θεαματικούς αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο, νομίζω ότι τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας μιλούν από μόνα τους. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε να γράφουμε περισσότερη ιστορία μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον».