Η Streetfighter V4 δια χειρός Mike Kustomeka

Ducati Streetfighter V4: Το customάρουν πριν...παρουσιαστεί

Η φαντασία των digital artists είναι αστείρευτη: Δείτε τι δημιούργησε ο Kustomeka για την νέα, επερχόμενη Ducati Streetfighter V4.

Η Ducati Streetfighter V4 που θα παρουσιαστεί επίσημα στην πρεμιέρα της Ducati αύριο, έχει εξάψει την φαντασία αναβατών και όχι μόνο, αναμένεται να κλέψει την παράσταση χωρίς… πολλά πολλά. Πριν όμως την δούμε επίσημα, κάποιοι σχεδιαστές εκφράζουν την διαφορετική τους άποψη για την νέα μοτοσυκλέτα της Ducati.

Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης Mike Kustomeka από την Γαλλία, αποφάσισε να δημιουργήσει ακόμα και μία… retro custom εκδοχή της μοτοσυκλέτας! Δείτε την χρωματική επιλογή που έχει κάνει: Το κόκκινο της Ducati έδωσε την θέση του σε ένα καφετί βασικό χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με την απόχρωση μαγνησίου και αλουμινίου που κυριαρχεί κατά τα άλλα στα επιμέρους τμήματα της μοτοσυκλέτας.

Ο Kustomeka δημιούργησε προσθέτοντας μάλιστα, μία custom-look σέλα, ένα στρογγυλό φανάρι εμπρός και διάφορες άλλες λεπτομέρειες, που αν μη τι άλλο μεταβάλλουν σημαντικά το χαρακτήρα της Streetfighter V4. Πως σας φαίνεται; Αναμφίβολα είναι… ενδιαφέρον και διαφορετικό.