Ο Andrea Dovizioso

Dovizioso: Η πίστα που προτιμώ από όλες...

Εν όψει της άφιξης των ομάδων του MotoGP στην Sepang, ο Dovizioso μιλά για την αγαπημένη του πίστα και αποκαλύπτει τις σκέψεις του. Δείτε τι λέει…

Ο Andrea Dovizioso έχει σημειώσει πολύ καλά αποτελέσματα στην πίστα της Sepang τα προηγούμενα χρόνια. Το 2016 και το 2017 είχε ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ενώ είναι ο 3ος στην λίστα με τις περισσότερες νίκες στην Sepang, πίσω από τους Pedrosa και Rossi. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η αγωνιστική δράση πάει Μαλαισία και ο Dovizioso μιλά για αυτό.

Ο Ιταλός άσσος αναφέρει ξεκάθαρα, ότι η Sepang είναι η αγαπημένη του πίστα και εξηγεί τους λόγους: «Η Sepang είναι με βεβαιότητα η πίστα που προτιμώ περισσότερο, από οποιαδήποτε άλλη του πρωταθλήματος. Από εκεί έχω κάποιες θαυμάσιες αναμνήσεις και μπορώ να οδηγήσω με τον καλύτερο μου τρόπο, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία από τις πιο απαιτητικές πίστες του ημερολογίου.»

«Η ζέστη και η υγρασία είναι δύο παράγοντες που μας έχουν επηρεάσει στο παρελθόν, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί φέτος. Στα χαρτιά νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις συνθήκες, με ή χωρίς βροχή, όπως έχουμε δείξει στο παρελθόν, αλλά σήμερα στο MotoGP είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις» είπε ο Ιταλός που προφανώς ελπίζει σε κάποιο καλό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Dovizioso, έχει ήδη εξασφαλίσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών, ενώ η εργοστασιακή ομάδα της Ducati βρίσκεται έναν μόλις βαθμό μπροστά, από την Repsol Honda, στο πρωτάθλημα ομάδων.