Ο Andrea Dovizioso

Dovizioso: Έτοιμος να αντικαταστήσει τον Marquez

Θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με την Repsol Honda και αντικατάστασης του Marc Marquez αν χρειαστεί, εμφανίζεται ο Andrea Dovizioso μέσα από δηλώσεις του manager του. Δείτε περισσότερα.

Όπως ξέρουμε, ο Andrea Dovizioso αποφάσισε να μείνει εκτός αγώνων για το 2021, κάτι που συνέπεσε με τον τερματισμό του συμβολαίου του με την Ducati. Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα πληθαίνουν οι φήμες για μια τυχόν επιστροφή του και μάλιστα με την Repsol Honda, στην θέση του τραυματία Marc Marquez.
 
Οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν και μετά από δηλώσεις του μάνατζερ του Dovizioso, Simone Battistella, ο οποίος  δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας «επαφής» μεταξύ των δύο πλευρών, στις δοκιμές του Κατάρ. Μιλώντας για αυτό, ο Battistella είπε: «Για να γνωριστούν και να καταλάβουν τι κάνει ο Andrea με την μοτοσυκλέτα τους, θα έλεγα ναι. Μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα που κερδίζει και έναν αναβάτη που είναι παραδοσιακά πολύ δυνατός στο Κατάρ. Ο συνδυασμός μπορεί να συναρπάσει τους θεατές».
 
«Αν η Honda τηλεφωνήσει, ο Andrea είναι στα αλήθεια έτοιμος. Προπονείται στο Motocross σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά το κάνει σαν να ήταν σε κανονική pre-season MotoGP. Θα δουλέψουμε φέτος για το 2022» συμπλήρωσε ο Battistella, κάνοντας έτσι σαφές ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα προσέγγιση από πλευράς Honda, προς τον Dovizioso.  

(Φωτό: MotoGP.com)