net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πολύ άνετη σέλα και για τους δύο επιβαίνοντες, με πολύ καλή στήριξη για τη μέση του αναβάτη.

Πληρέστατα όργανα που ταιριάζουν σχεδιαστικά στη φιλοσοφία του Quadro 4.

Ένα full face κράνος χωρά άνετα εδώ

LED φώτα ευδιάκριτα

Aυτός ο λεβιές κλειδώνει την ανάρτηση

'Ανεση / Εργονομία: Φυσική οικειότητα

Η θέση οδήγησης φέρνει το σώμα σε μια εργονομικά άνετη στάση, μέση και γόνατα σε απολύτως ορθή γωνία, εξαιρετική στήριξη στη μέση. Το πλάτος της σέλας στο μπροστινό της μέρος παραμένει αρκετά φαρδύ ώστε να δυσκολεύει λίγο την πρόσβαση των ποδιών προς το έδαφος. Το ύψος της σέλας δεν προϊδεάζει για αυτή τη δυσκολία, η οποία είναι καθαρά αποτέλεσμα του πλάτους του Quadro.

Το τιμόνι και όλα τα χειριστήρια έρχονται άνετα στα χέρια και συνεισφέρουν σε μια ουδέτερη θέση οδήγησης. 'Αριστη η ζελατίνα, κρατά σώμα και κεφάλι έξω από τη ροή του αέρα. Η σέλα είναι εξαιρετικά άνετη για αμφότερους τους επιβαίνοντες ακόμη και για πολύωρη οδήγηση.

Κάτω από τη σέλα του συνεπιβάτη κρύβεται ο αποθηκευτικός χώρος του scooter, ένα βαθύ ντουλάπι με φως και παροχή ρεύματος 12V που χωρά ένα full face κράνος και ανοίγει μέσω του κεντρικού διακόπτη, γυρνώντας το κλειδί τέρμα δεξιά. Δύο ακόμη μικρά ντουλαπάκια βρίσκονται μπροστά στα πόδια του αναβάτη, ιδανικά για μικροπράγματα πρώτης ανάγκης, αμφότερα δίχως κλειδαριά.

Δύο διαφορετικά χειρόφρενα απαιτούνται για το ασφαλές παρκάρισμά του. Ένας κόκκινος λεβιές στην ποδιά που κλειδώνει την ανάρτηση ώστε να μένει όρθιο. Μπορεί και να κλειδωθεί υπό κλίση - αν και το νόημα του να το παρκάρεις σε ασταθή ισορροπία ξεπερνά τη νοημοσύνη μας. Το δεύτερο χειρόφρενο επεμβαίνει στο ένα πίσω δισκόφρενο και φροντίζει πως το scooter δε θα τσουλήσει. Ελέγχεται από έναν λεβιέ δεξιά δίπλα στη σέλα του αναβάτη και για να ενεργοποιηθεί πρέπει ταυτόχρονα το κλειδί στον κεντρικό διακόπτη να γυρίσει τέρμα αριστερά. Και τα δύο χειρόφρενα κλειδώνουν μαζί με το τιμόνι, έτσι δε λύνονται δίχως κλειδί.

 
  • ΣΚ

    Δυστυχώς υπερβολικα μικρος κ αδυναμος κινητηρας, ενω αν θα εβγαζαν σε παραγωγη το quadro4 big Q θα κερδιζαν στην αγορα. Ερχεται η Honda & Yamaha με τρι- κ τετρατροχα μεγαλου βελινεκιου, ας το σκεφτουνε σοβαρα...

      5

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ