net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όπως είπαμε, το φανταστικό ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, το αλουμινένιο ψαλίδι αλλά και οι αναρτήσεις έχουν “μεταφερθεί” στα RC από τα Duke

Το εμπρός δισκόφρενο έχει δύναμη και αίσθηση και δεν θα διστάσει να στείλει τον πίσω τροχό στον αέρα αν το θελήσει ο αναβάτης.

Πλαίσιο/Αναρτήσεις/Φρένα: Αντάξια των προσδοκιών

Όπως είπαμε, το φανταστικό ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, το αλουμινένιο ψαλίδι αλλά και οι αναρτήσεις έχουν “μεταφερθεί” στα RC από τα Duke.  Δεν ήρθαν όμως αυτούσια αφού στο πλαίσιο έχουμε αλλαγές που αφορούν τη γεωμετρία του. Ίχνος, κάστερ και μεταξόνιο έχουν μικρύνει για να ταιριάζουν ακόμη περισσότερο στην πισταδόρικη φιλοσοφία του RC 200, ωστόσο η ευελιξία παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα και η υποδειγματική σταθερότητα δεν έχει επηρεαστεί καθόλου. Οι αναρτήσεις προέρχονται από την WP, με το ανεστραμμένο πιρούνι με τα καλάμια των 43 χλστ. να κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ και τα φρένα στέκονται σε πρεστίζ και απόδοση στο ύψος των περιστάσεων. Η ακτινικά τοποθετημένη 4πίστονη δαγκάνα της Bypre συνεργάζεται με δίσκο διαμέτρου 300 χλστ. και προσφέρει την απαραίτητη δύναμη αλλά και αίσθηση για να σταματήσει το RC 200 γρήγορα και με ασφάλεια. Επιπλέον, η sport μοτοσικλέτα των Αυστριακών φέρει και στάνταρ ABS της Bosch που λειτουργεί εξαιρετικά καλά και στους ελληνικούς δρόμους.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ