net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μικρό RC σε θαμπώνει τόσο πολύ με τη σχεδίαση αλλά και με τα ουσιαστικά χαρίσματά του που γρήγορα ξεχνάς τον κυβισμό και την ισχύ του

Προβολείς που δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο που κυκλοφορεί, ενώ διαθέτουν και εντυπωσιακά LED φώτα ημέρας.

Σχεδίαση ποιότητα: Όπλο ξεχωριστό

Είτε είσαι κοντά, είτε το κοιτάς από μακριά είναι αδύνατο να μπερδέψεις το RC 200 με άλλη sport μοτοσικλέτα. Έχει τη δική του σχεδιαστική ταυτότητα και δεν δυσκολεύεται να κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν. Το μάτι καρφώνεται αμέσως στο πανέμορφο πλαίσιο χωροδικτύωμα που προέρχεται από τα μικρά Duke και δείχνει δύο φορές πιο άκαμπτο. Ο λόγος βρίσκεται στα μίνιμαλ πλαστικά της ουράς που έχουν αφήσει και το πάνω μέρος του υποπλαισίου εκτεθειμένο. Τέτοιο πλαίσιο στολίδι δεν συναντάς ούτε σε πολύ ακριβότερες μοτοσικλέτες και σε κάνει να νιώθεις περήφανος για το RC 200 ακόμη και αν δεν είναι δικό σου, όπως στη δική μου την περίπτωση. Εντυπωσιακό είναι και το ψαλίδι που φέρει τα “νεύρα” του εξωτερικά αλλά και το ανεστραμμένο πιρούνι με διάμετρο καλαμιών ίδια με του RC 1190! 

Πολύ ευχαριστημένος θα μείνεις και από την ποιότητα κατασκευής που κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και ενισχύεται από την αίσθηση των χειριστηρίων αλλά και από το πολυόργανο που φέρει ενδείξεις, μεταξύ άλλων, για μέση κατανάλωση, χιλιόμετρα που απομένουν για το επόμενο σέρβις, χρόνο βόλτας αλλά και μέση ωριαία. Τελευταίο αφήσαμε το “μούτρο” του RC 200 που ξεχωρίζει από όλες τις sport μοτοσικλέτες ανεξάρτητα κατηγορίας. Θα μπορούσε να είναι η σύγχρονη απόδοση των sport μοτοσικλετών των αρχών της 10ετίας του 1990 με τους δίδυμους στρογγυλούς προβολείς αλά endurance να έχουν μικρύνει στο πνεύμα των καιρών. Σίγουρα ιδιαίτερο και σίγουρα ξεχωριστό.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ