• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εκατόν. Εξήντα. 'Αλογα. Ναι. Κάνει σούζες με τη σκέψη. Από τις πλέον απολαυστικές μοτοσικλέτες της κατηγορίας.

Αν περιμένατε τον Godzilla να μην τα καταφέρνει εξίσου καλά και στη βόλτα ή στο ταξίδι, ΧΑΣΑΤΕ! Απίστευτη άνεση, που σας... κακομαθαίνει.

Καλή η προστασία από τον αέρα, με ζελατίνα που ρυθμίζεται δίχως εργαλεία, ακόμα και εν κινήσει.

Συνδυάζει παροιμιώδη σταθερότητα στα πολλά, με χαρακτηριστική ευελιξία στα λίγα. Sport συμπεριφορά, δεμένη αίσθηση.

BMW S 1000 XR

Το BMW S 1000 XR είναι μια ονειρική μοτοσικλέτα που συνδυάζει με άψογο τρόπο design, εκρηκτικές επιδόσεις και κορυφαία τεχνολογία, μαζί με ανέσεις, χώρους, φιλικότητα και χρηστικότητα. Και Godzilla, και τζέντλεμαν!

 
+: Επιδόσεις, εξοπλισμός, άνεση
-: Θορυβώδης αντλία βενζίνης, ελαφρώς ασαφής συμπλέκτης
 
Χρώματα: Λευκό, κόκκινο
 
Τιμή: 16.500 ευρώ (βασική έκδοση)
 
“Όλα τα καλά έρχονται σε τετράδες” γράφει η BMW στο press kit του S 1000 XR, κάνοντας αναφορά στα έτερα μοντέλα της σειράς S, το Superbike S 1000 RR, το υπέρτατο σε εξοπλισμό και επιδόσεις αγωνιστικό HP4, και το Streetfighter (Roadster το αποκαλούν οι Βαυαροί, αλλά διαφωνούμε) S 1000 R. Εν αρχή φυσικά ήταν το S 1000 RR που έβαλε τη BMW στο παιχνίδι των υπέρ-εξελιγμένων αγωνιστικών τετρακύλινδρων μοτοσικλετών, και ταρακούνησε τις αντιλήψεις και τα στερεότυπα που συνόδευαν την εταιρεία. Με ελαφρώς κομμένες επιδόσεις από το Superbike που το γέννησε, το Streetfighter S 1000 R έγινε με τη σειρά του ένα από τα πιο αξιοσημείωτα κτήνη της γυμνής σκηνής. Και τώρα, έφτασε η ώρα της Adventure (ή πιο σωστά της Hyper-Adventure) έκδοσης, για τη σειρά S.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ