Δημητρίου Moto Parts: Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Δημητρίου Moto Parts: Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος, μην τον σπαταλάς ψάχνοντας και περιμένοντας ανταλλακτικά. Βρες άμεσα ότι χρειάζεσαι στη Δημητρίου Moto Parts.

Για σχεδόν 30 χρόνια η Δημητρίου Moto Parts εισάγει και εμπορεύεται καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για μοτοσυκλέτες έχοντας συνάψει συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ιδιώτη και του επαγγελματία. Το 1995 ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των γραναζιών της Γερμανικής ESJOT τα προϊόντα της οποίας αποτελούν επιλογή πρώτης τοποθέτησης για πολλούς κατασκευαστές μοτοσυκλετών. Η γκάμα της περιλαμβάνει εμπρός και πίσω γρανάζια κατασκευασμένα από ατσάλι ή αλουμίνιο τα οποία διακρίνονται για την υψηλή αντοχή τους και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου χάρη στην τεχνολογία «Diamond Cut» που χρησιμοποιείται στη διαμόρφωση των δοντιών.

Δυο χρόνια αργότερα ξεκίνησε η άριστη συνεργασία με την Ιαπωνική TOUR MAX η οποία επέτρεψε στη Δημητρίου Moto Parts να μπει δυναμικά στον χώρο των καινούργιων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και μοντέλα μοτοσυκλετών, με βαρύτητα στις μεγάλου κυβισμού. Η TOUR MAX διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών που αφορούν τον κινητήρα, το καύσιμο, τη μετάδοση, τον συμπλέκτη και τα ηλεκτρολογικά μιας μοτοσυκλέτας. Κατασκευάζονται βάσει αυστηρών προδιαγραφών με στόχο την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η Δημητρίου Moto Parts φροντίζει να κρατά πάντα μεγάλο στοκ από ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά, ώστε να μη χάνεις χρόνο περιμένοντας το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι. Όλα είναι άμεσα διαθέσιμα και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας που κάνει την αναζήτηση ανταλλακτικών εύκολη υπόθεση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξετε μάρκα, μοντέλο, κυβισμό και προαιρετικά κατηγορία ανταλλακτικών και όλα θα εμφανιστούν στην οθόνη σου. Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών λιανικής και χοντρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οδυσσέως 30, Θεσσαλονίκη, 54629
Τηλ.: 2310 535361, 2310 545465
info@motopart.com.gr
http://motopart.com.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα  - Παρασκευή: 09:00 – 19:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

Διαβάστε ακόμα: