Δημητρίου Moto Parts: Αποκλειστικά επώνυμα ανταλλακτικά

Δημητρίου Moto Parts: Αποκλειστικά επώνυμα ανταλλακτικά

Αν ψάχνεις ανταλλακτικά από καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, η λύση είναι η Δημητρίου Moto Parts.

Σχεδόν 30 χρόνια η Δημητρίου Moto Parts συνάπτει συνεργασίες με σημαντικούς οίκους ανταλλακτικών μοτοσυκλετών εξυπηρετώντας επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.  Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην Ιαπωνική Tourmax, η οποία διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών που αφορούν τον κινητήρα, το καύσιμο, τη μετάδοση, τον συμπλέκτη και τα ηλεκτρολογικά μιας μοτοσυκλέτας. Κατασκευάζονται βάσει αυστηρών προδιαγραφών με στόχο την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η γερμανική ESJOT είναι μια συνεργασία  που ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια και συνεχίζεται με δυναμική και συνέπεια. Η ESJOT κατασκευάζει γρανάζια κίνησης και τα προϊόντα της αποτελούν επιλογή πρώτης τοποθέτησης για πολλούς κατασκευαστές μοτοσυκλετών. Η γκάμα της περιλαμβάνει εμπρός και πίσω γρανάζια κατασκευασμένα από ατσάλι ή αλουμίνιο τα οποία διακρίνονται για την υψηλή αντοχή τους και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου χάρη στην τεχνολογία «Diamond Cut» που χρησιμοποιείται στη διαμόρφωση των δοντιών.

Η τεράστια γκάμα ανταλλακτικών της Δημητρίου Moto Parts είναι διαθέσιμη και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Εκεί θα δείτε αναλυτικά όλες τις διαθέσιμες εταιρείες και η εύρεση του κατάλληλου ανταλλακτικού είναι εύκολη χάρη στην εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μάρκα, μοντέλο, κυβισμό και προαιρετικά κατηγορία ανταλλακτικών και όλα θα εμφανιστούν στην οθόνη σας. Στόχος της Δημητρίου Moto Parts είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και για τον λόγο αυτό μέσα από συνεχείς παραλαβές φροντίζει να διατηρεί πάντα υψηλή διαθεσιμότητα ετοιμοπαράδοτων ανταλλακτικών τα οποία αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα σε πελάτες χονδρικής και λιανικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Για περισσότερες πληροφορίες:
Οδυσσέως 30, Θεσσαλονίκη, 54629
Τηλ.: 2310 535361, 2310 545465
info@motopart.com.gr
http://motopart.com.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα  - Παρασκευή: 09:00 – 19:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

Διαβάστε ακόμα:

Dainese S.p.A.
Via dell Economia, 91, 36100, Vicenza

Ρωτήστε περισσότερα