O Joaquim Rodrigues

O Joaquim Rodrigues

Dakar, stage 3: Νίκη για Rodrigues, ατύχημα μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο!

Η διεξαγωγή του Rally Dakar 2022 συνεχίζεται με την ολοκλήρωση του 3ου σκέλους, το οποίο απασχόλησε την επικαιρότητα όχι μόνο με τα αποτελέσματα του, αλλά και με το ατύχημα de Villiers-Zumaran και την αναφορά για ένα δεύτερο ατύχημα από τον ίδιο οδηγό αυτοκινήτου! Ας δούμε αναλυτικά.

Νίκη για τον Joaquim Rodrigues, πρώτος γενικής ο Sunderland

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η εμφάνιση βροχής σήμερα, κατά την διάρκεια του 3ου σκέλους του Rally, σήμαινε την μείωση του στα 255 χιλιόμετρα και ο Daniel Sanders (Gas Gas) ήταν αυτός που προηγήθηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι του σκέλους, κάνοντας μάλιστα διαφορά και άνω του λεπτού! Όμως, λίγο πριν το τέλος, ο Sanders έχασε σχεδόν 4 λεπτά και ο Χιλιανός Rodrigues κατάφερε να τον προφτάσει και να πάρει την καρό σημαία. Ο Toby Price κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση, ενώ την 3η θέση κατάφερε να πάρει ο πρωτοεμφανιζόμενος Mason Klein (KTM). Στην 4η θέση τερμάτισε ο Skyler Howes με Husqvarna, ενώ τελικά ο Sanders τερμάτισε στην 5η θέση.
 

Παραμένει πρώτος ο Sunderland – O Μπούδρος στην 73η θέση

Ο Έλληνας αναβάτης Βασίλης Μπούδρος κατάφερε να τερματίσει 73ος σήμερα, ανεβαίνοντας θέση στην τελική κατάταξη (87ος από 93ος που ήταν χθες). Στην πρώτη θέση της κατάταξης, παραμένει ο Sam Sunderland, με την δεύτερη θέση στον Adrian van Beveren και την 3η θέση στον Matthias Walkner. O Danilo Petrucci, που εχθές «έμεινε» από μηχανικό πρόβλημα, είναι στην 135η θέση της γενικής ταξινόμησης και ουσιαστικά έχει χάσει την ελπίδα για ένα καλό πλασάρισμα.
 

Συμβάν μεταξύ Giniel de Villiers και Cezar Zumaran

Μία σύγκρουση μεταξύ του οδηγού αυτοκινήτου Giniel de Villiers (Toyota Gazoo) και του αναβάτη Cezar Zumaran απασχόλησε τα μέσα σήμερα, αφού κυκλοφόρησε και σε βίντεο: Φαίνεται ότι, σε συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής, ο de Villiers χτύπησε και έριξε από την μοτοσυκλέτα του τον Zumaran, στην προσπάθεια του να προσπελάσει τμήμα της διαδρομής. Ο de Villiers τιμωρήθηκε με 5 λεπτά ποινή για το συμβάν, ωστόσο κατηγορείται και για ένα δεύτερο συμβάν που έγινε την Δευτέρα, στο οποίο ο Νοτιοαφρικανός φέρεται να εγκατέλειψε αναβάτη που χτυπήθηκε από άλλον οδηγό, ή τον χτύπησε ο ίδιος.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »