Ο νικητής του 8ου σκέλους και πρώτος μέχρι τώρα στην γενική κατάταξη, Sam Sunderland.

Ο νικητής του 8ου σκέλους και πρώτος μέχρι τώρα στην γενική κατάταξη, Sam Sunderland.

Dakar, σκέλος 8: Νίκη Sunderland και επιστροφή στην κορυφή

Το σκληρότερο ράλι του κόσμου συνεχίζεται, με την ολοκλήρωση του 8ου σκέλους του σήμερα. Στην διαδρομή μήκους 395 χιλιομέτρων σήμερα, ο νικητής αναδείχθηκε ο Sam Sunderland, ο οποίος θύμισε στους αντιπάλους του ότι διεκδικεί την νίκη με περγαμηνές.

Τι έγινε στο 8ο σκέλος

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Στην λήξη του 7ου σκέλους, ο Adrien Van Beveren είχε μια επαφή με την πρώτη θέση της κατάταξης, αφού ο Sam Sunderland είχε καταταγεί 28ος στην χθεσινή διαδρομή, με ποινή 25 λεπτών και 55 δευτερολέπτων. Αυτό τον έκανε να χάσει προς στιγμήν την 1η θέση  της γενικής, όμως αυτό δεν έμελλε να κρατήσει. Σήμερα, ο Sunderland έκανε επίδειξη δύναμης κρατώντας την πρώτη θέση σε κάθε waypoint της διαδρομής, τερματίζοντας έτσι στην 1η θέση. Στην 2η θέση του σκέλους τερμάτισε ο Pablo Quintanilla με τον Matthias Walkner 3ο, ενώ ο Adrien van Beveren τερμάτισε στην 9η θέση του σκέλους. Πολύ χρόνο έχασε ο περσινός νικητής του ράλι, Kevin Benavides, που έπεσε στην 6 θέση της γενικής κατάταξης.
 

Η γενική κατάταξη μετά από 8 σκέλη

Προς το παρόν, ο πρώτος στην γενική κατάταξη είναι ο Sam Sunderland (Gas Gas), που προηγείται με 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα από την 2η θέση, την οποία κατέχει ο Matthias Walkner (KTM). Στην τρίτη θέση πλασάρεται ο Adrien van Beveren με Yamaha.
Ο Βασίλης Μπούδρος, η ελληνική συμμετοχή στον φετινό αγώνα, δείχνει ότι συνεχίζει με αξιώσεις την εμφάνιση του, αφού πλασάρεται 80ος στην γενική κατάταξη, τερματίζοντας 93ος στο σκέλος 8.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »