O Toby Price εν δράσει

Dakar 2021 3ο stage: Νίκη στον Price

Ξεπέρασε τα προβλήματα του ο Toby Price, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει στο τρίτο stage του αγώνα, όχι όμως και την 1η θέση της κατάταξης. Δείτε αναλυτικά.

Ο αγώνας Dakar συνεχίζεται και, με την ολοκλήρωση του 3ου Stage, ο Toby Price (ΚΤΜ) πήρε μια ακόμα επιμέρους νίκη. Πίσω του, στην κατάταξη του stage, ακολουθούν οι Kevin Benavides (Honda) και Matthias Walkner (KTM).
 
Στην γενική κατάταξη, την πρωτιά πήρε ο Skyler Howes (Bas Dakar KTM) o οποίος τερμάτισε 4ος στο Stage 3 εξασφαλίζοντας ένα οριακό προβάδισμα, μόλις 33 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Kevin Benavides στην γενική καταταξη. Στην τρίτη θέση πλασάρεται ο Γάλλος Xavier de Soultrait (HT Rally Raid Husqvarna), ενώ ο Toby Price αναρριχήθηκε στην 4η θέση. Ο χθεσινός πρώτος της γενικής κατάταξης, Joan Barreda, βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ τερμάτισε 30ος στο Stage.
 
Οι Toby Price και Kevin Benavides μονομάχησαν για την πρώτη θέση κατά την διάρκεια της κυκλικής διαδρομής των 403 χιλιομέτρων γύρω από το Wadi Ad-Dawasir, με τον Benavides να παίρνει αρχικά το προβάδισμα, αλλά τον Price να απαντά στο δεύτερο κομμάτι της διαδρομής, με διαφορά μόλις στο 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα. Δυσκολίες αντιμετώπισαν οι Ricky Brabec (Honda) και Pablo Quintanilla (Husqvarna), που πλασαρίστηκαν 13ος και 12ος στην γενική κατάταξη αντίστοιχα. Μόλις στο 3ο Stage ακόμα, έχουμε πολύ μέλλον!
 
Γενική κατάταξη (μετά το Stage 3)
 
 
1
 Skyler Howes KTM 12h09m48s
2  Kevin Benavides Honda 33s
3  Xavier de Soultrait Husqvarna 1m28s
4  Toby Price KTM 1m52s
5  Sam Sunderland KTM 5m27s
6  Ross Branch Yamaha 7m14s
7  Luciano Benavides Husqvarna 7m56s
8  Joan Barreda Honda  
9m02s
9  Adrien van Beveren Yamaha 9m09s
10  Jose Ignacio Cornejo Honda 9m24s


Φωτογραφία: Dakar.com/Eric Vargiolu-DPPI