net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγώντας

Το RS 650 R είναι μια μοτοσικλέτα που θα καβαλήσετε και δεν θα θέλετε να κατεβείτε από τη σέλα της. Όχι, δεν φέρνει κάτι καινούριο στον κόσμο των δύο τροχών. Αυτό που κάνει είναι να μας υπενθυμίζει ότι μια απλή κατασκευή με πολύ καλά περιφερειακά και δυνατό μοτέρ, που τρέφει την ίδια συμπάθεια για χώμα και για άσφαλτο, είναι ίσως τελικά το μόνο που χρειαζόμαστε.

Στην καθημερινή κίνηση πρέπει να σημειώσετε τα εξής πράγματα για την μοτοσικλέτα της SWM: οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της λειτουργούν κυριολεκτικά ισοπεδωτικά και παρά τη σκληρή εντουράδικη σέλα με το σωστό πλάτος, τίποτα δεν πρόκειται να απασχολήσει τη μέση σας.

Το τιμόνι βρίσκεται σε τέτοιο ύψος που “καθαρίζει” εύκολα το 95% των καθρεπτών των αυτοκινήτων και σε συνδυασμό με το μικρό βάρος και τη ζωηρή αλλά φιλική απόδοση του μοτέρ θα σας αφήνει να φτάνετε πάντα το φανάρι στο πι και φι.

Ο επαρχιακός δρόμος είναι άλλο ένα πεδίο όπου το RS 650 R διαπρέπει με τις ποιοτικές αναρτήσεις και το σωστό του ζύγισμα να βάζουν τον αναβάτη συνέχεια στην πρίζα και τα φρένα με τον χωμάτινο προσανατολισμό θέλουν λίγη εξοικείωση. Από αυτό τον δρόμο θα κάνετε και τα ταξίδια σας. 

Όχι γιατί το SWM δεν μπορεί να διατηρήσει  μια ταχύτητα κοντά στα 150 χλμ./ώρα, αλλά γιατί χωρίς κάλυψη θα κουραστείτε χωρίς λόγο. Εκτός αν πηγαίνετε πιο αργά. Μπορείτε βέβαια να κάτσετε σπίτι και να επιλέξετε πιο προσεκτικά τη διαδρομή σας διαλέγοντας μόνο χώμα για να φτάσετε στον προορισμό σας. 

Η ιταλική μοτοσικλέτα απλά θα πετάξει τη σκούφια της σε αυτό και ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας σας θα σας πάει πολύ μακριά, σχεδόν από παντού. Ακόμη και αν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο χώμα το RS 650 R θα σταθεί δίπλα σας με την προοδευτικότητα και τη φιλικότητα να το χαρακτηρίζουν.

 

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ