net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για εκδρομικό enduro αλλά και πιο δύσκολες διαδρομές, το RS 650R, πετάει την σκούφια του!

Το... πιλοτήριο του RS 650R, είναι λιτό, ενώ τοποθετεί το σώμα μπροστά και επιθετικά για απόλυτο έλεγχο, όπως αρμόζει σε μια μοτοσικλέτα σαν και αυτή.

Πανέμορφη, λιτή και πολεμική η μικρή μάσκα.

Σχεδίαση-Ποιότητα

To RS 650R είναι σχεδιασμένο πάνω στις κλασσικές off - road γραμμές που θέλουν τις μοτοσικλέτες αυτού του είδους στενές, λιτές, με μια θέση οδήγησης όσο το δυνατόν πιο μπροστά και επιθετικά. Κλασσικές γραμμές όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση παρωχημένες, αφού το RS 650R, υποδηλώνει το σύγχρονο της κατασκευής του, με το επίκαιρο design του.

Ποιοτικά, δεν σημειώνονται οποιουδήποτε είδους παρασπονδίες, αφού η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, τα περιφερειακά, καθώς και οι κολλήσεις στο πλαίσιο αλλά και η βαφή αυτού, ικανοποιούν τα προσδοκώμενα standrards.

Σε γενικές γραμμές το RS 650R είναι μια όμορφη και καλοφτιαγμένη on-off "ψηλόφτερη" μοτοσικλέτα, που η παρουσία της  δεν προκαλεί αλλά δεν αφήνει και κάποιον αδιάφορο. Ο δυναμικός της χαρακτήρας υπερτονίζεται από τις αιχμές και το γωνιώδες design στο σώμα της, που δεν δημιουργεί όμως οποιουδήποτε είδους εργονομικά ή λειτουργικά προβλήματα. 

 

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ