• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δυναμική η συμπεριφορά του XCiting-R 300i

Όμοροφη και σύγχρονη η σχεδίαση του

Πλήρης πίνακας οργάνων, με sport εμφάνιση

Άνετο μέσα στην πόλη αλλά και έξω από αυτή

ΚYMCO Xciting-R 300i UBS

To KYMCO Xciting-R 300i, καταφέρνει να συνδυάσει τα ετερόκλητα μεταξύ τους χαρακτηριστικά που συνθέτουν τις απαιτήσεις των σημερινών αναβατών και το κάνει με τρόπο που μοιάζει ως το πιο απλό πράγμα του κόσμου.

 
Τιµή:  4.025 ευρώ (+ 156,65 ευρώ ενδεικτικό Τ.Τ.) και προσφορά μετρητοίς: 3.780 ευρώ 
(+ 156,65 ευρώ  ενδεικτικό Τ.Τ.)
+:Φρένα, σταθερότητα, µετάδοση
 -:Χωροταξία αποθηκευτικού χώρου

Σχεδίαση - Εµφάνιση- Ποιότητα κατασκευής 
To νέο Xciting-R 300i UBS, ακολουθεί την mainstream άποψη σε ότι αφορά στην σχεδίαση του, όντας «επίκαιρό» αλλά χωρίς κορώνες και υπερβολές. Mε την πρώτη µατιά αναγνωρίζεται άµεσα ως ένα σύγχρονo GT scooter και όσο συνεχίζεις να το παρατηρείς, ανακαλύπτεις λεπτοµέρειες που του προσδίδουν έναν έξτρα δυναµισµό. Όπως φερ’ ειπείν, οι βαµµένες σε κόκκινο χρώµα δαγκάνες των φρένων, οι σειρές των LED κάτω από τους προβολείς και ο πίνακας οργάνων που έχει ένα αρκούντως «sport» παρουσιαστικό.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα scooter που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο αλλά ούτε και θα προκαλέσει µε εξεζητηµένη εµφάνιση. 
Σε µια πιο κοντινή επαφή, µπορεί να αναγνωρίσει κανείς την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του, µε τους αρµούς στις µεγάλες πλαστικές επιφάνειες να µην έχουν χάσµατα, την ποιότητα των υλικών να είναι απολύτως αποδεκτή µε τα σηµερινά standards και τα πάντα πάνω στο scooter να είναι στιβαρά δεµένα µεταξύ τους. 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ