net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Sportster 883 Iron υπόσχεται απολαυστικές καθημερινές μετακινήσεις με την μοναδική ταυτότητα του να ξεχωρίζει.

Harley-Davidson 883 Iron

Με αναθεωρημένες αναρτήσεις, αξιόλογο στάνταρ εξοπλισμό αλλά και αλλαγές αισθητικής φύσεως, που κάνουν την καθημερινή συμβίωση μαζί του ακόμη πιο απολαυστική, μας έρχεται το Iron 883 για το νέο έτος. Κατάμαυρο, ξεχωριστό και αδιαμφισβήτητα Harley-Davidson.

 
Τιμή: Από 10.700 ευρώ 
 
+: Αίσθηση, αισθητική, ποιότητα, σέλα
-: Λίγη περισσότερη ισχύς δεν θα έβλαπτε
 
Το 883 είναι το μικρότερο αερόψυκτο Harley-Davidson. Αυτό όμως δε το κάνει αυτόματα και μια μικρή μοτοσικλέτα. Για να το καταλάβετε αυτό απλά ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες και δείτε ότι ταιριάζει σχεδόν αρμονικά με τον γράφων, ύψους 1,84 μ. 
Είναι παράλληλα στενό και ψηλό και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει στο δρόμο. 
 
Απαλλαγμένο από περιττά στολίδια, το Iron 883 είναι ένα γνήσιο εργοστασιακό bobber με κοντά φτερά εμπρός-πίσω και μίνιμαλ σχεδιασμό. Το γεγονός ότι είναι σχεδόν κατάμαυρο, ένα στοιχείο μοναδικό για το Iron, το κάνει να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο, αφού δύσκολα θα βρείτε άλλο Harely-Davidson από το οποίο απουσιάζουν τα χρώματα και φυσικά τα νίκελ. Τις εντυπώσεις σε αυτό το σημείο κλέβει ο μαύρος ματ κινητήρας με τις σχεδόν σαγρέ σε αίσθηση επιφάνειες αλλά και οι εντυπωσιακοί εννιάμπρατσοι τροχοί με τις ιδιαίτερες κατεργασμένες λεπτομέρειες.
 
 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ