net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια μοτοσυκλέτα που θα σας φτιάξει ακόμη και την χειρότερη Δευτέρα σας!

Οδηγώντας

Το Iron 883 είναι το φιλικότερο αερόψυκτο Harley-Davidson για καθημερινή χρήση. Καταφέρνει να περνά στον αναβάτη του μια μοναδική αίσθηση χαλαρότητας που σε βάζει σε ρυθμούς κυριακάτικης βόλτας ακόμη και αν είναι...Δευτέρα πρωί και στο γραφείο σε περιμένει ατελείωτη δουλειά. Ο χαρακτηριστικός μπάσος ήχος από τις φιμωμένες διπλές εξατμίσεις, η έλλειψη οποιουδήποτε ενοχλητικού κραδασμού κάτω από τα 120 χλμ./ώρα και η ήπια απόδοση του κινητήρα, δημιουργούν ένα ιδανικό σύνολο για καθημερινή βόλτα. Βέβαια δεν θα μπορούσαν να είναι μόνο τα παραπάνω. Στην καθημερινή διάθεση του Iron συμβάλλει και η ιδιαίτερα άνετη σέλα αλλά και η σωστή κατανομή το μεγάλου βάρους της μοτοσικλέτας.. Δεν χρειάζεται να καταβάλλεις δύναμη για να οδηγήσεις το Iron. 

Του δείχνεις απλά τι θέλεις να γίνει και αυτό το κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί- και το κάνει αρκετά γρήγορα. Το ίδιο γίνεται και στον επαρχιακό όπου οι αναβαθμισμένες αναρτήσεις έχουν δώσει νέα φτερά στο 883 που ακολουθεί πιστά τις εντολές σου εντός των αυξημένων πλέον ορίων της. 
Στο μόνο σημείο που οι αναρτήσεις θα δείξουν αδυναμία, ταλαιπωρώντας ελαφρώς τον αναβάτη είναι στις βαθιές λακκούβες των ελληνικών δρόμων. Κατά τα άλλα η άνεση συμπεριλαμβάνεται στα δυνατά σημεία του Iron, γι αυτό, θα μπορέσετε να κάνετε και ταξίδια στη σέλα του.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ