net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κοντά στο έδαφος η σέλα, με την ιδιαίτερα ποιοτική επένδυση και το πλούσιο αφρώδες. Ακόμη και αν σταματάτε μόνο για ανεφοδιασμό δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την κούραση.

Aνεση-Εργονομία

Η σέλα του Iron απέχει στα χαρτιά μόλις 735 χλστ. από το έδαφος. Η απόσταση αυτή γίνεται ακόμη μικρότερη όταν βρεθείτε στη σέλα του, ενώ το ιδιαίτερα μικρό πλάτος αφήνει τα πόδια να φτάσουν στο έδαφος σε χρόνο DT. 
Το τιμόνι βρίσκεται επίσης σε μία πολύ καλή απόσταση από τον κορμό του αναβάτη, έχει σωστό πλάτος και η θέση οδήγησης που δημιουργείται είναι ότι πρέπει για καθημερινή μετακίνηση αλλά και άνετες χαλαρές βόλτες εκτός των τειχών. 

Τα χειριστήρια βρίσκονται ακριβώς εκεί που πρέπει και αν και διαφέρουν από εκείνα όλων των υπόλοιπων κατασκευαστών, συνηθίζονται γρήγορα. Τέλος, δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ για το κλειδί. Πλέον και στην περίπτωση του Iron είναι ηλεκτρονικό, μένει πάντα στην τσέπη σας και η μοτοσικλέτα σάς αναγνωρίζει όταν την πλησιάζετε. Αν δεν το έχετε μαζί, η σειρήνα της φροντίζει να σας το υπενθυμίσει. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ