Crutchlow: Νόμιζα ότι δεν θα ξανατρέξω

Για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και για πολλά ακόμα, μιλά ο Βρετανός Crutchlow, που θα επιστρέψει στους αγώνες φέτος. Δείτε περισσότερα…

Ο Cal Crutchlow, γνωστός για την επιθετική προσέγγισή του στους αγώνες και τις αρκετές πτώσεις του λόγω αυτής, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο Phillip Island. Με συντριπτικό κάταγμα στον δεξί του Αστράγαλο, ο Βρετανός αναβάτης έμεινε εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς, έκανε χειρουργείο και πέρασε μια πολύ δύσκολο περίοδο ανάρρωσης.

Τραυματισμοί τέτοιας έκτασης, συχνά οδηγούν στο τέλος της καριέρας τους, τους αγωνιζόμενους και ο Crutchlow μίλησε σε δηλώσεις του, για αυτή την πιθανότητα: «Ήξερα ότι ήταν σοβαρός τραυματισμός.  Χρειάστηκε να χτίσουν από την αρχή μέρος των οστών και αυτό είχε ανησυχήσει τους γιατρούς. Έχω τραυματιστεί ξανά, αλλά ποτέ τόσο βαριά. Ξέρω ότι υπάρχουν αναβάτες που αποσύρθηκαν μετά από τέτοιους τραυματισμούς και υπήρχαν φορές που σκέφτηκα ότι δεν θα ξανατρέξω»

Ωστόσο, ο Crutchlow έσφιξε τα δόντια και πήρε την μεγάλη απόφαση να μην εγκαταλείψει, καθώς θα επιστρέψει στο φετινό πρωτάθλημα: «Πάντα ήθελα να συνεχίσω την προπόνηση και να κάνω φυσικοθεραπείες. Έχω μια πνευματική προσέγγιση που δεν μου επιτρέπει να παραδώσω τα όπλα. Ο στόχος μου είναι να τρέξω και να περάσω καλά. Όλο το χειμώνα δεν άγγιξα τις μοτοσυκλέτες, δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω. Αλλά θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για το πρώτο μεγάλο γεγονός του 2019»

Εμείς ας ευχηθούμε Cal-ή ανάρρωση στον σκληροτράχηλο Βρετανό, ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστικός και μπορεί να προσφέρει θέαμα και αποτελέσματα.