Αυτή θα είναι η μορφή του νέου Adventure της Colove, όπως όλα δείχνουν.

Colove: Νέο adventure στα σκαριά από την εταιρεία

H επέλαση των Κινέζων κατασκευαστών συνεχίζεται: Ακόμα μια νέα μάρκα ετοιμάζει νέο Adventure μοντέλο στα 800 κυβικά που πιθανόν παρουσιαστεί εντός του έτους. Δείτε περισσότερα…

Τα τελευταία χρόνια, ένα είναι σίγουρο: Οι Κινέζοι κατασκευαστές μοτοσυκλετών βρήκαν τον τρόπο να δημιουργούν ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες και επεκτείνονται με ραγδαίους ρυθμούς. Αυτή την φορά, μιλάμε για έναν ακόμα νέο κατασκευαστή ονόματι Colove, που σύμφωνα με ξένες πηγές, ετοιμάζει μια νέα Adventure μοτοσυκλέτα στα 800 κυβικά.
 
Όπως αναφέρουν πηγές όπως το BikeSocial από την Αγγλία, η νέα adventure μοτοσυκλέτα της Colove θα έχει κυβισμό 799 κυβικών και μάλιστα, θα χρησιμοποιεί κινητήρα άμεσα βασισμένο στον LC8c της KTM: Δηλαδή, αυτόν που εξόπλισε το 790 Adventure. Δεν αποκαλύπτεται προς το παρόν η ισχύς του κινητήρα ή άλλα αναλυτικότερα στοιχεία, ωστόσο έγινε γνωστό ότι ο κινητήρας έχει ακριβώς την ίδια διάμετρο και διαδρομή με το μοτέρ της KTM (88 x 65,7 χιλιοστά), ενώ έχει ελαφρώς αυξημένη σχέση συμπίεσης (13:1 αντί 12,7:1 της KTM).
 
Μάλιστα, η Colove αποκάλυψε ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα έχει 3 τουλάχιστον εκδοχές: όλες σε έντονο off-road προσανατολισμό, αλλά με μικροδιαφορές και την μία από αυτές να διαφοροποιείται περισσότερο, σε ακόμη πιο σκληροπυρηνικό off-road στυλ (η έκδοση C).
Με βάση όσα έγιναν γνωστά μέχρι τώρα, τα μοντέλα θα φέρουν οθόνη TFT στον βασικό εξοπλισμό, με δυνατότητες για πλοήγηση με πλήρη εμφάνιση χάρτη, ενώ τα ηλεκτρονικά θα περιλαμβάνουν επίσης Cornering ABS, Quickshifter, riding modes και άλλα. Προς το παρόν, περιμένουμε περισσότερα…
 
(Πηγή-φωτό: BikeSocial)