O Flavio Briatore

Briatore: Ο Rossi πρέπει να σταματήσει

Κάθετος στην άποψη του είναι ο Flavio Briatore, σχολιάζοντας τον συμπατριώτη του Valentino Rossi και την πιθανότητα απόσυρσης του από τους αγώνες. Δείτε τι είπε…

Ο Flavio Briatore είναι γνωστός για την εμπλοκή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς έχει διατελέσει και επικεφαλής της ομάδας της Renault στην Formula 1. Σε συνέντευξη που παρέδωσε στο ραδιόφωνο, ο Briatore εξέφρασε την γνώμη του για την παρατεταμένη παρουσία του Valentino Rossi στους αγώνες, που μάλιστα δεν είναι το ίδιο ποιοτική με το παρελθόν.
 
Ο Briatore είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο «Γιατρός» πρέπει πια να σταματήσει: «Η συμβουλή μου είναι ότι πρέπει να σταματήσει, γιατί πρέπει να τον θυμόμαστε ως έναν μεγάλο πρωταθλητή και για αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει. Ακόμα και η μοτοσυκλέτα του δεν είναι πια ανταγωνιστική και από ένα σημείο και πέρα, μετράει και η ηλικία. Αρκετά, ήταν μεγάλος, κέρδισε τα πάντα, αλλά σε κάποιο σημείο δεν μπορείς πια να συνεχίσεις, δεν έχεις το κίνητρο όπως παλιά».
 
Ο Briatore όμως έπεσε σε αντίφαση με προηγούμενες δηλώσεις του για τον Zlatan Ibrahimovic, τον οποίο είχε προτρέψει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ερωτώμενος και επί τούτου, ο Briatore είπε: «Ο Ibra ζει μια ζωή που την έχει αφιερώσει εντελώς στο άθλημα του, δεν κάνει ποτέ λάθος και αυτό είναι εντάξει. Είναι όμως άλλο να δεχθεί μια κλωτσιά στο αστράγαλο και άλλο να βγεις από την στροφή με 300 χλμ/ώρα και να έχεις ατύχημα: νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ χειρότερο. Τα αντανακλαστικά αλλάζουν, όλα αλλάζουν λίγο, ακόμα και ο Zlatan χάνει γκολ που παλιότερα θα έβαζε.»