Η Bimota Tesi H2 εν δράσει, στην πίστα.

Η Bimota Tesi H2 εν δράσει, στην πίστα.

Η Bimota Tesi H2 εν δράσει, στην πίστα.

Bimota Test H2: Επιβεβαίωση για παραγωγή

Μπαίνει στην τελική φάση η Bimota Tesi H2, η οποία δοκιμάζεται εκτενώς σε δρόμο και πίστα τον τελευταίο καιρό. Πότε θα την δούμε στην παραγωγή; Δείτε περισσότερα.

Σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ, η Bimota επιβεβαίωσε στους συναδέλφους μας από την Γηραιά Αλβιώνα, ότι το Tesi H2 μπαίνει πράγματι σε τροχιά παραγωγής. Η ριζοσπαστική πλατφόρμα μοτοσυκλέτας, αυτή την φορά με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα από την Kawasaki, θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται τον Σεπτέμβριο. Η Bimota δήλωσε στο Motorcycle News, ότι η μοτοσυκλέτα θα έρθει και με νέο χρωματισμό, στην τελική της μορφή.
 
Η Tesi H2 βρίσκεται εδώ και καιρό σε εκτενείς δοκιμές εντός και εκτός πίστας, ενώ πριν λίγες ώρες δημοσιεύσαμε και εμείς, ένα βίντεο κλιπ με την μοτοσυκλέτα σε δράση. Φυσικά, το κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος της Tesi H2 είναι η εμπρός ανάρτηση, η οποία φερει ψαλίδι, αμορτισέρ με την χρήση συνδέσμων και σύστημα διεύθυνσης hub-steering, μια διάταξη-σήμα κατατεθέν της Tesi από την πρώτη της ενσάρκωση.
 
Με τον κινητήρα της Kawasaki H2 να βρίσκεται στο κέντρο του πλαισίου τύπου ωμέγα, η Tesi αναμένεται να αποδίδει περί τους 230 ίππους και να ζυγίζει περίπου 214 κιλά, ενώ τιμολογιακά σίγουρα η μοτοσυκλέτα θα… τσούζει, όχι όμως όσο άλλες εξωτικές σπορ μοτοσυκλέτες της εποχής. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…