Θα είναι έτσι η Bimota KR-4 που έρχεται;

Bimota: Έρχεται η νέα KB-4!

Μια ακόμη νέα μοτοσυκλέτα με μοτέρ από την Kawasaki και το όνομα KB-4, επιβεβαίωσε η Bimota! Δείτε περισσότερα…

Είστε έτοιμοι για λίγο Bimota ακόμη; Μετά την παγκόσμια αίσθηση που προκάλεσε με την παρουσίαση της Tesi H2, η Bimota επιβεβαίωσε ότι έρχεται ένα ακόμη νέο μοντέλο, που θα έχει την ονομασία KB-4 και θα εξοπλίζεται με κινητήρα στο λίτρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βρετανοί συνάδελφοί μας από το Motorcycle News, είχαν επικοινωνία με την Bimota, η οποία τους αποκάλυψε τα πλάνα της για το νέο KB-4. Θα είναι μια μοτοσυκλέτα που θα βασιστεί στον κινητήρα του Kawasaki Ninja 1000SX, ο οποίος είναι εν σειρά τετρακύλινδρος στα 1.043 κ.εκ. Η Bimota φυσικά θα κατασκευάσει η ίδια, το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας, ενώ έχει ανακοινώσει ότι στόχος της είναι ένα μοντέλο «στο μέγεθος μοτοσυκλέτας 600 κυβικών αλλά με την απόδοση μιας 1.000 κυβικών».

Οι άνθρωποι της Bimota δήλωσαν ότι το πρώτο τεστ του νέου μοντέλου έχει προγραμματιστεί στο τέλος της άνοιξης, ενώ η μοτοσυκλέτα προπαραγωγής θα εμφανιστεί το καλοκαίρι. Η ισχύς της αναμένεται να αγγίζει τους 140 ίππους, ενώ ο κινητήρας θα συνοδεύεται και από την σουίτα ηλεκτρονικών του Ninja 1000SX, που περιλαμβάνει ηλεκτρονικό γκάζι και cruise control.

Μάλιστα, η εικόνα που βλέπουμε συνδέεται άμεσα με το νέο μοντέλο το οποίο αναμένεται να είναι κάπως έτσι! Γίνεται φανερό επίσης, ότι η εταιρεία θέλει να εξερευνήσει το ρετρό στυλ που είναι της μόδας σήμερα. Για περισσότερα πρέπει να περιμένουμε, όμως δεν σας κρύβουμε ότι… μας έχει ανοίξει η όρεξη, από τώρα!