Οι νέες αναρτήσεις της Bilstein για την BMW S1000RR

Οι νέες αναρτήσεις της Bilstein για την BMW S1000RR

Οι νέες αναρτήσεις της Bilstein για την BMW S1000RR

Bilstein: Μπαίνει στις αναρτήσεις μοτοσυκλέτας

Η πασίγνωστη εταιρεία αναρτήσεων αυτοκινήτου κάνει την είσοδο της και στον χώρο του δικύκλου, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Δείτε περισσότερα.

Η Bilstein δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις όσον αφορά τις αναρτήσεις, ειδικά για όσους ασχολούνται με τον χώρο του αυτοκινήτου. Από το 1920, η εταιρεία κατασκευάζει κορυφαίας ποιότητας αναρτήσεις τόσο για αγώνες και aftermarket βελτιώσεις, όσο και ως πάροχος εργοστασιακών ανταλλακτικών σε πολλές μάρκες. Σήμερα, ανακοινώνεται ότι η γερμανική εταιρεία εισέρχεται –εκ νέου- και στον χώρο της μοτοσυκλέτας!
 
Πιο συγκεκριμένα, η Bilstein ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει συστήματα ανάρτησης για μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων, ξεκινώντας από ένα σετ αμορτισέρ και πιρουνιού για την BMW S1000RR. Μάλιστα προχώρησε και στην δημοσίευση φωτογραφιών από τις νέες αναρτήσεις, τοποθετημένες σε μια S1000RR.

Η Bilstein έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τις αναρτήσεις μοτοσυκλέτας και πιο συγκεκριμένα, στις δεκαετίες του 70 και του 80, ωστόσο από τότε έχει επικεντρωθεί στο αυτοκίνητο. Εξού και η εκ νέου, είσοδος της μάρκας στον δίτροχο χώρο. 
 
Με αυτό τον τρόπο η Bilstein εισέρχεται δυναμικά σε έναν χώρο στον οποίο θα ανταγωνιστεί μάρκες όπως οι Showa, WP και φυσικά το σουηδικό μεγαθήριο Ohlins. Μάλιστα, στα σενάρια του κοντινού μέλλοντος βρίσκεται και η πιθανότητα η Bilstein να συνάψει συνεργασία με την BMW, ως πάροχος ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης στις μοτοσυκλέτες της.