• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Best Moto 2020: Κερδίστε 3 service Yamaha

 

Πάρε τώρα μέρος στη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα δωρεάν service για τη Yamaha σου.

YAMAHA: XMax με δώρα αξίας 440 ευρώ


Η επίσκεψη στο συνεργείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συμβίωσης με τη μοτοσυκλέτα και η συντήρηση πρέπει να γίνεται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής και από εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μοντέλου. Η σωστή συντήρηση εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία του δικύκλου και συμβάλει στην ασφάλεια του αναβάτη. Το Moto Τρίτη στα πλαίσια του Best Μοτο 2020 προσφέρει 30 πακέτα service σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.
 
Τρεις κάτοχοι μοντέλων της Yamaha θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το service του δικύκλου τους. Ο Μιχάλης Σπηλιώτης αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία από την πολυετή εμπλοκή του σε αγώνες δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο συνεργείο στο Περιστέρι με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναβατών. Εκεί θα βρείτε ακόμα μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ που θα καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις σας.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Spilioitis για την ευγενική χορηγία των δώρων.