Αυτό θα μπορούσε να είναι το νέο Benelli TRK 502X 2023.

Αυτό θα μπορούσε να είναι το νέο Benelli TRK 502X 2023.

Benelli TRK 502X 2023: Φήμες για ανανέωση στα σημεία

Σύμφωνα με κάποιες πηγές από τα διεθνή μέσα, η Benelli ίσως ετοιμάζει την κυκλοφορία μιας νέας, ανανεωμένης έκδοσης του TRK 502X στις αγορές το 2023.

Με νέο ψαλίδι και άλλες αλλαγές το ανανεωμένο Benelli TRK 502X

Το γνωστό Adventure μοντέλο της Benelli έχει ήδη ανανεωθεί σε αρκετά σημεία, όμως τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως στην Κίνα, κυκλοφορεί ήδη μια έκδοση του με περισσότερες βελτιώσεις. Μία από αυτές, είναι το νέο ψαλίδι αλουμινίου, που αντικαθιστά το ατσάλινο φέρνοντας μια μείωση βάρους 3,6 κιλών. Φυσικά, με το ανάλογο όφελος και στις μη αναρτώμενες μάζες. Οι αλλαγές όμως δεν τελειώνουν εκεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με οθόνη TFT, νέους διακόπτες και tubeless ελαστικά το νέο TRK 502X

Η ανανεωμένη αυτή έκδοση του Benelli TRK 502X έχει και άλλες αλλαγές, σε σχέση με το μοντέλο που έχουμε στην Ευρώπη. Τα όργανα αντικαθιστούνται από μια οθόνη TFT, ενώ οι διακόπτες είναι νέοι με στόχο την βελτίωση της αίσθησης στο χειρισμό τους. Ακόμα, αναφέρεται η χρήση τροχών που θα υποστηρίζουν Tubeless ελαστικά με σύστημα απεικόνισης της πίεσης τους στα όργανα, όπως επίσης και νέα θερμαινόμενα γκριπ.

Ως μοντέλο 2023 το νέο Benelli TRK 502X στην Ευρώπη;

Μπορεί οι Κινέζοι  αναβάτες να απολαμβάνουν ήδη μια ανανεωμένη βερσιόν του Benelli TRK 502X, αλλά το μοντέλο δεν κυκλοφορεί ακόμα σε άλλες αγορές. Θα το δούμε στα μέρη μας, από το 2023; Τίποτα δεν αποκλείεται. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες…  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »