Οι δύο εν λόγω μοτοσυκλέτες: Προσέξτε το μπροστινό σύστημα αυτής...

...σε σύγκριση με αυτή.

Benelli 600RR: Κι άλλες εικόνες

Την αποκάλυψη της πιθανότητας για παραπάνω από μία εκδόσεις, για το αναμενόμενο Benelli 600RR, έκαναν κι άλλες εικόνες που δημοσιεύθηκαν. Δείτε περισσότερα.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Το νέο Benelli 600RR πλησιάζει όλο και περισσότερο στην πραγματικότητα, αφού οι ειδήσεις που φτάνουν σε εμάς δείχνουν ότι το μοντέλο δεν θα μείνει μόνο στις φήμες και τα σενάρια. Αυτή την φορά, περισσότερες εικόνες του μοντέλου από το εργοστάσιο δείχνουν ότι η μοτοσυκλέτα όχι απλά ετοιμάζεται, αλλά θα έχει και παραπάνω από μία εκδόσεις.
 
Προσέξτε τις δύο εικόνες: Η μία, δείχνει το μοντέλο με ένα πιρούνι χρώματος αλουμινίου, με μαύρες καταλήξεις και βάσεις για ακτινικές δαγκάνες φρένων. Από την άλλη, η δεύτερη εικόνα δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πιρούνι, σε χρυσή απόχρωση (που προφανώς συνδέεται με μία… συγκεκριμένη μάρκα αναρτήσεων), αλλά και διαφορετικά φρένα. Μάλιστα, οι δαγκάνες σε αυτή την δεύτερη έκδοση, είναι Brembo αλλά όχι ακτινικές, όπως κανείς θα περίμενε, αλλά αξονικής τοποθέτησης.
 
Τα ενδεχόμενα πίσω από τις δύο διαφορετικές μοτοσυκλέτες μπορεί να είναι τα εξής: Αρχικά, η Benelli να δοκιμάζει ποιο από τα δύο «συστήματα» είναι καταλληλότερο για την μοτοσυκλέτα, πριν προχωρήσει στην παραγωγή. Από την άλλη, όπως είπαμε και παραπάνω, μπορεί οι δύο μοτοσυκλέτες αυτές να αποτελούν και τις δύο εκδόσεις της 600RR. Είναι βέβαια μια «παράδοξη» επιλογή η χρήση μη ακτινικών εμπρός δαγκάνων σε μοτοσυκλέτα επιδόσεων σήμερα, ειδικά αν υπάρχει μια «χαμηλότερη» έκδοση με ακτινικές δαγκάνες. Περιμένουμε ωστόσο περισσότερα.