Ο Rajiv Bajaj σε πρώτο πλάνο, μπροστά σε μια μοτοσυκλέτα της εταιρείας του.

Bajaj: Θέλει να γίνει «η Tesla των 2 τροχών»!

Ένα υπερ-φιλόδοξο business plan με στόχο την παγκόσμια επιτυχία, ετοιμάζει η ραγδαία αναπτυσσόμενη Bajaj βάζοντας άπαντες στο στόχαστρο! Δείτε περισσότερα…

Η Bajaj είναι μια εταιρεία-κολοσσός από την Ινδία, η οποία εκτός του ότι αποτελεί premium μάρκα στην χώρα της, επεκτείνεται με ραγδαίους ρυθμούς και έξω από αυτή. Πρόσφατα μάλιστα, ο επικεφαλής της μάρκας Rajiv Bajaj, μίλησε για τα σχέδια του για το άμεσο μέλλον, στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, στοχεύει στην… παγκόσμια κυριαρχία!

Ο Bajaj ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία του θα φτιάξει μια σειρά ηλεκτροκίνητων μοντέλων –χωρίς να διευκρινίζεται ωστόσο αν θα μιλάμε για μοτοσυκλέτες ή scooters. Στην κορυφή της γκάμας αυτής, θα βρίσκεται ένα «μοντέλο αναφοράς», το οποίο θα είναι «το ομορφότερο δίκυκλο του κόσμου» και θα είναι τόσο εξελιγμένο, που θα παραλληλίζεται με το «Tesla των 2 τροχών»! Φιλόδοξη πρόταση, έτσι;

Με τα δεδομένα αυτά, μπορούμε να φανταστούμε εύκολα ότι η Bajaj αναπτύσσει ήδη ένα premium δίκυκλο, κορυφαίας ποιότητας και εξοπλισμού που θα ξεφεύγει δραστικά από τα μοντέλα που μέχρι τώρα παρέχει, ενώ θεωρείται βέβαιο πως μιλάμε για ένα υψηλών επιδόσεων κατασκεύασμα. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά μέχρι τώρα, η προώθηση του μοντέλου στην αγορά θα ξεκινήσει περίπου τον Απρίλιο του 2020.

Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, εκτός από ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες και scooters, περιλαμβάνονται και τρίτροχα scooters. Ίδωμεν, λοιπόν, τι μας ετοιμάζει η Bajaj και αν είναι έτοιμη να λάβει αυτό τον τεράστιο ρόλο, τον οποίο επιδιώκει!