Bagnaia: Είμαι στο 65% μου!

Τι λέει ο νέος αναβάτης της Pramac Ducati για τις επιδόσεις του στην Sepang και την νέα χρονιά; Διαβάστε εδώ…

Ο Fransesco Bagnaia, ο νέος αναβάτης της MotoGP κατηγορίας και σπουδαστής της ακαδημίας του Valentino Rossi, έχει ήδη προλάβει να εντυπωσιάσει. Με χρόνο 1.58.302, o Bagnaia ήταν δεύτερος στους πίνακες πίσω από τον Danilo Petrucci και πάνω από 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον χρόνο του Jorge Lorenzo πέρσι.

Ωστόσο, ο πρωταθλητής των Moto2 για το 2018 νιώθει ότι δεν έχει κάνει ακόμα την πλήρη μετάβαση στην κατηγορία, δηλώνοντας ανάλογα: «Προς το παρόν νομίζω ότι είμαι στο 65% της μετάβασης. Χρειάζεται να μάθω πολλά πράγματα, κυρίως το πώς να είμαι σταθερός με χρησιμοποιημένο λάστιχο.»

«Την Παρασκευή κάναμε ένα ακόμα βήμα μπροστά γιατί μπήκα στην πίστα με τα παλιά λάστιχα και έκανα 1.59 το οποίο είναι πολύ θετικό. Αλλά για ρυθμό αγώνα πρέπει να βελτιωθώ λίγο γιατί η φθορά του ελαστικού είναι μεγαλύτερη και πρέπει επίσης να μάθω πώς να χρησιμοποιώ τους χάρτες του κινητήρα»

Ο Bagnaia δήλωσε έκπληκτος, όταν είδε τον χρόνο του: «Δεν περίμενα ότι θα κάνω 58άρι, ο στόχος μου ήταν το 59άρι. Αυτό σημαίνει ότι κάναμε καλή δουλειά»