Θα έρθει ως μοντέλο παραγωγής για το 2020, η BMW R18;

BMW R18: Ναι, έρχεται στην παραγωγή…

…όπως τουλάχιστον «αποκαλύπτει» η BMW Γαλλίας η οποία δέχεται ήδη… παραγγελίες για αυτό! Δείτε τι ξέρουμε…

Η BMW R18 είναι μια μοτοσυκλέτα που αναμένεται διακαώς από μεγάλη μερίδα των φίλων του ρετρό, ενώ θα φέρει τον μεγαλύτερο boxer κινητήρα που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW, στα 1.800 κυβικά! Μέχρι τώρα, η μοτοσυκλέτα έχει επιδειχθεί μόνο σε concept μορφή, όμως ενδείξεις από Γαλλίας αποκαλύπτουν ότι η μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη για αγορά… πολύ σύντομα!

Ξένοι δημοσιογράφοι αλίευσαν «λαυράκι» το οποίο και εμείς επιβεβαιώσαμε ότι ισχύει, για την BMW Γαλλίας. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι οι Γάλλοι αναβάτες μπορούν να προπαραγγείλουν την R18 τους και να την δεσμεύσουν από τώρα, για όταν η μοτοσυκλέτα θα μπει στην παραγωγή το 2020!

Η κατάθεση που θα εξασφαλίσει, μάλιστα, μία R18 για τον τυχερό της μελλοντικό αναβάτη αρκεί να είναι μόλις 1.000 ευρώ! Η διαδικασία γίνεται με επίσκεψη σε έναν dealer, ενώ ο ενδιαφερόμενος αναβάτης θα λάβει αποκλειστικές πληροφορίες για το νέο μοντέλο του και προσκλήσεις σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις για αυτό, ενώ θα μπορεί φυσικά να ακυρώσει όποτε θέλει την παραγγελία του.

Όπως είναι αναμενόμενο, δεν αποκαλύπτεται… καμία άλλη πληροφορία για την μοτοσυκλέτα, ενώ εμείς κοιτάξαμε και τα site της BMW σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές αλλά και στην «μαμά» Γερμανία και η Γαλλία είναι η μόνη χώρα που για κάποιο λόγο κάνει αναφορά για προπαραγγελίες...

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Είτε ότι σύντομα η BMW θα προβεί σε μία ανάλογη ανακοίνωση, είτε ότι μιλάμε για κάποιου είδους… «χοντράδα» από κάποιο σφάλμα στην BMW Motorrad Γαλλίας, που ήδη έχει αρχίσει να διαδίδεται στον παγκόσμιο τύπο… Περιμένουμε και περισσότερα.