H δημιουργία του Blechmann πάνω στην BMW R18

H δημιουργία του Blechmann πάνω στην BMW R18

H δημιουργία του Blechmann πάνω στην BMW R18

H δημιουργία του Blechmann πάνω στην BMW R18

H δημιουργία του Blechmann πάνω στην BMW R18

H δημιουργία του Blechmann πάνω στην BMW R18

BMW R18 Blechmann: Custom όπως κανένα άλλο!

Ο γνωστός Αυστριακός customizer έβαλε… χέρι σε μία ολοκαίνουργια BMW R18 δημιουργώντας μια μοτοσυκλέτα που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Απολαύστε…

Ποιος είναι καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις την νέα σου cruiser μοτοσυκλέτα, από το να την στείλεις σε επιλεγμένους customizers  ανά τον κόσμο; Μάλλον κανένας και αυτό ακριβώς, είναι που γνωρίζει καλά η BMW. Έχοντας παρουσιάσει την νέα R18 πέρσι, χωρίς όμως να την έχει καταστήσει διαθέσιμη, η BMW επέλεξε να αφήσει το μοντέλο της στα έμπειρα χέρια των ειδικών και η μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ, είναι ένα ακόμα τέτοιο παράδειγμα.
 
Πρόκειται για μια δημιουργία του Αυστριακού Bernhard Naumann, που είναι γνωστός πίσω από το όνομα «Blechmann», με τις δουλειές του να διακρίνονται για την αντισυμβατικότητα τους. Η τελευταία του δουλειά, πάνω στην BMW R18, ακολουθεί τις ίδιες αρχές, κάνοντας την μοτοσυκλέτα ακόμη πιο εντυπωσιακή από ότι είναι.
 
Ο Blechmann έχει τον δικό του τρόπο να δουλεύει και ισχυρίζεται ότι δεν επηρεάζεται από την μόδα, δημιουργώντας τα δικά του πρωτότυπα. Η αρχική μορφή της μοτοσυκλέτας δημιουργήθηκε με μοντέλα από χαρτόνι, τα οποία στη συνέχεια αποτέλεσαν πρωτότυπα των τμημάτων που τοποθετήθηκαν στην μοτοσυκλέτα. Η μάσκα εμπρός φέρει δύο κατακόρυφα, LED φωτιστικά σώματα, τα οποία διαμορφώθηκαν με στόχο να θυμίζουν τις γρίλιες-νεφρά των αυτοκινήτων της μάρκας.
 
Το ρεζερβουάρ καυσίμου παρέμεινε εργοστασιακό, αλλά δέχθηκε ελαφρά διαμόρφωση ώστε να γίνει πιο στενό με την διαμόρφωση δύο εσοχών για τα γόνατα του αναβάτη. Η ουρά είναι επίσης χειροποίητη, δημιουργημένη με τον ίδιο τρόπο όπως και το εμπρός φαίρινγκ, ενώ η σέλα είναι νέα, από καφέ χρώματος δέρμα, που δένει στην ουρά με δύο ιμάντες.
 
Στο «κόκπιτ», χρησιμοποιήθηκε το εργοστασιακό όργανο, αλλά η μοτοσυκλέτα απέκτησε κλιπ-ον τα οποία προήλθαν από το… κόψιμο του τιμονιού της R18! Για το χρώμα της μοτοσυκλέτας, ο Blechmann επέλεξε μαύρο, σε συνδυασμό με pinstripe σε διπλή λευκή γραμμή και απόχρωση βουρτσισμένου μετάλλου στα σημεία. Πως σας φαίνεται;