To εμβληματικό GS πιθανότατα θα έρθει κοντά μας και σε... ηλεκτρική εκδοχή!

To εμβληματικό GS πιθανότατα θα έρθει κοντά μας και σε... ηλεκτρική εκδοχή!

BMW: Πληροφορίες για ηλεκτρικό GS σε ανάπτυξη

Η BMW δεν είναι σε καμία περίπτωση «ξένη» στην ηλεκτροκίνηση, καθώς πειραματίζεται στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια.

Μετά το C Evolution, που ήταν το πρώτο της ηλεκτρικό scooter, η BMW έχει πλέον διαθέσιμο το CE 04, ενώ έχει παρουσιάσει και άλλα πρωτότυπα ηλεκτρικά. Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, όχι απλά η εταιρεία δεν θα σταματήσει εκεί, αλλά πιθανότατα θα δούμε και… ηλεκτρικό GS! Ναι καλά διαβάζετε, η εμβληματική Adventure μοτοσυκλέτα δεν είναι εκτός των σχεδίων της εταιρείας για τον τομέα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Αναπόφευκτη η ηλεκτροκίνηση – Θα «πιάσει» και το GS

Σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δηλώσεις πραγματοποίησε ο Massimiliano di Silvestre, επικεφαλής της BMW Ιταλίας. Στις δηλώσεις του, σχεδόν επιβεβαίωσε την έλευση μιας ηλεκτροκίνητης GS. Είπε συγκεκριμένα: «Είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία. Μεσοπρόθεσμα, θα δούμε και την γκάμα των μοτοσυκλετών να μπαίνει στην ηλεκτροκίνηση, συμπεριλαμβανομένου και του GS.»
 

Περισσότερες καινοτομίες στους επόμενους μήνες

Ο κ. di Silvestre δήλωσε, συνοπτικά, ότι τους επόμενους μήνες η BMW ετοιμάζεται για περισσότερες παρουσιάσεις, μετά την αποκάλυψη του BMW K1600 για το 2022. Ο di Silvestre δεν είπε κάτι παραπάνω, ωστόσο εύκολα υποθέτει κανείς ότι θα δούμε και κάτι που θα αφορά την ηλεκτροκίνηση.
 

Ρεκόρ πωλήσεων για την ιστορία της BMW

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, για το 2021, η BMW πραγματοποίησε ρεκόρ πωλήσεων μοτοσυκλετών και δικύκλων παγκοσμίως, αφού πούλησε 194.261 μοτοσυκλέτες, σημειώνοντας αύξηση 14,8% σε σχέση με το 2020.

¶ρχισαν τα όργανα!
-«Επίσημα» χείλη μίλησαν για το ηλεκτρικό GS
-Αναπόφευκτη η ηλεκτροκίνηση, σύμφωνα με την εταιρεία
-Θα δούμε κι άλλα πράγματα στο μέλλον
Εσάς πως θα σας φαινόταν ένα ηλεκτρικό GS;